FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Amenințări după ultimele evenimente în Liga 1! Scandările xenofobe sunt principalul motiv: "Îi reclamăm la FRF"

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 09:16

Primarul din Sf. Gheorghe, Antal Arpad, a vorbit ieri despre scandările xenofobe ale galeriilor lui Dinamo și Poli Iași din ultimele două deplasări ale celor de la Sepsi.

"Sunt niște reacții care ar trebui să dispară de pe terenurile de fotbal. Probabil existența echipei noastre în prima ligă a început a scoate aceste reacții. Dacă și autoritățile vor fi de partea noastră, cred că vom reuși să scăpăm de această ură de pe stadioane", a spus Arpad pentru weradio.ro.

Singura variantă pentru a scăpa de aceste scandări împotriva echipei din Sf. Gheorghe pare a fi reclamarea galeriilor la FRF, lucru care poate duce chiar la pierderea meciului la "masa verde".

"Sper să dispară aceste lucruri, dacă și Federația și alții vor veni cu sancțiuni. În mod normal, dacă ne uităm la regulamente, la meciul cu Dinamo arbitrul trebuia să oprească jocul, să fie anunțați suporterii că până nu încetează nu se reia meciul.

Încă nu a ajuns fotbalul din România la acest nivel. Nu-mi doresc așa ceva, dar dacă o echipă pierde la "masa verde" cu 3-0 din cauza scandărilor suporterilor, după aceea fanii se vor gândi de două ori dacă să mai scandeze sau nu lucruri xenofobe", a declarat edilul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
liviu79pit
liviu79pit  •  05 Septembrie 2017, 12:37

Bai nea primare, pai nu ti se pare normal sa fiti injurati atata timp cat nu respectati drepturile romanilor care locuiesc sau calatoresc in Tinutul secuiesc? Esti penibil! Un mare 0!

1123709714321169
Marta Laviniu  •  03 Septembrie 2017, 14:00
Postat de rumunek pe 02 Septembrie 2017, 10:19

Totul e corect, insa ar trebui sa ne dati o solutie ca sa aflam si ce striga frumosii vostri suporteri, unicii din lume care nu injura. Si cum e mai bine, sa trimitem un observator roman, care nu intelege decat ce striga cealalta galerie, sau unul de etnie maghiara, care nu va recunoaste niciodata ca ai lui au strigat ceva impotriva valahilor, de teama expulzarii din comunitatea voastra civilizata ?

Din ce-am inteles eu, se incurajeaza echipa, nimic special! Iar "imnul secuilor" e un imn despre luptele duse [(chiar si impotriva ungurilor) pt apararea pamanturilor unde au fost asezati de regii unguri pt a pazi trecatorile impotriva invaziilor tatarilor!]!

1599298923461920
Costel Alexandru  •  03 Septembrie 2017, 13:27

Cum se poate plange primarul Sfatul Ghearge de mesaje xenofobe ca suporteri Sepsi canta in magheara pe stadionele din Romania intr-o competitie interna

Vezi toate comentariile (31)
Comentează