FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZITIE

Americanul Stelei este şocat că a fost intervievat de GSP pe Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Jucătorul american care a evoluat ultima oară la L.A. Galaxy, Josh Tudela, va sosi astăzi în România la ora 16:15, cu o cursă de la Paris, după ce a călătorit toată noaptea pe ruta Los Angeles - capitala Franţei. Tudela va fi preluat de la aeroport de oficialii Stelei şi se va alătura lotului Stelei, urmînd să plece în cantonamentul din Antalya, unde va fi testat de Mihai Stoichiţă.

Tudela (25 de ani) a evoluat în perioada 2007-2009 la L.A. Galaxy, fiind coleg cu David Beckham. Evoluează ca mijlocaş central şi e liber de contract, el fiind remarcat de Stoichiţă pe cîteva DVD-uri, printre care şi unul care conţinea meciul L.A. Galaxy - Stelele Oceaniei, scor 3-0, în care Tudela şi Beckham au fost cei mai buni de pe teren.

Redactorul GSP, Corina Marinaş, a realizat un interviu inedit cu fotbalistul american, pe reţeaua de socializare Facebook, unde Tudela are cont. Citeşte aici interviul!


- Bună, Josh, din România sînt. Voiam să te întreb de venirea ta la Steaua....

- Nu pot să cred! Cum ai aflat? Nu pot să comentez pentru că nu se ştiu prea multe. Vorbim cînd ajung în România.

- Cînd ajungi la Bucureşti?
- Nu ştiu, acum cei de la Steaua lucrează să îmi rezolve cu biletele de avion. Nu e nimic stabilit deocamdată, dar vom continua discuţia cînd ajung acolo. Acum trebuie să fug să prind avionul.

- OK, dar...
- Trebuie să ajung în România să vedem ce se concretizează şi apoi voi putea spune mai multe. Mi-a făcut plăcere să discutăm, vorbim cu altă ocazie. Bye!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
 •  12 Ianuarie 2010, 17:42

bai, numai ilustri anonimi aduc astia. cum i-o gasi? pai Steaua a ajuns sa aduca jucatori in probe in timp ce vinde cel mai bun atacant?

forumer
forumer  •  12 Ianuarie 2010, 16:10

Foarte bine ca nu i-au dat deja un contract! Sa-l testeze si daca e bun de ceva, merita pastrat in lot! Totusi fara Kape, suntem terminati..

sibelius
sibelius  •  12 Ianuarie 2010, 16:03
Postat de steaua1986forever pe 12 Ianuarie 2010, 14:40

Iar luam jucatori de pe dvd...chiar si in "probe" e putin penibil. Daca cineva l-ar fi urmarit pe Toja pe viu nu l-ar fi luat in 10 ani. E praf campionatul asta din SUA, nu se ridica nici la nivelul campionatului Moldoveni iar noi ne incapatanam sa luam de acolo tot felul de "vedete". Asta are o singura calitate: a stat in acelasi vestiar cu Beckham.

Ar fi nevoie de cateva corecturi in afirmatia ta: 1. MM,Olaroiu, Zenga, Prostasov, Panduru, Stoichita nu l-ar fi luat pe Toja daca il vedeau jucand live...ceilalti la cat se pricep ei la jucatori il luau. 2. Nu vad nimic penibil sa aduci IN PROBE un jucator vazut pe DVD. Daca nu e bun, nu-l iei si gata. Gandeste-te cum au venit Tininho, Grzelak, Bibiskov sau Arthuro la Steaua...nu i-a vazut nimeni jucand si le-a dat contracte.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează