FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Amical de gală în Oltenia! CS U Craiova își inaugurează noul stadion împotriva unui adversar de superclasă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 09:11

CS U Craiova va juca de la anul pe o arenă de 5 stele, care va fi construită în locul celebrului stadion "Ion Oblemenco".

Conducerea clubului din Oltenia vrea ca primul meci pe acel nou stadion să fie jucat în compania lui Atletico Madrid, formație care a cîștigat titlul în La Liga anul trecut.

”Au mai fost echipe din campionatul nostru care au jucat cu formații de renume, e benefic pentru orice jucătri să ai un adversar de calibru în față, cu trofee europene și jucători de top”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul Craiovei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Mai 2015, 07:20

...In Ro nimeni nu are ambitia noastra ...dupa ce vom avea stadion modern ...vom castiga campionatul 10 ani la rand ...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Mai 2015, 22:38

Proiectul asta e bun dar nu atrage oltenii . Imi e dor de atmosfera care era odata in Banie .Mi teama ca o sa mai am de asteptat mult si bine . Nu mai am 20 de ani demult . Timpul lucreaza impotriva mea orice as face . Imi e dor si de galeria timisoarei ,

deuxex
deuxex  •  25 Mai 2015, 22:30

Culmea e ca nimeni dintre cei de la Universitatea Craiova nu stie nimic despre acest amical cu Atletico. Ooo, scuze GeSePe! Voi vorbiti de echipa de fotbal CSU Craiova din liga a VI-a Dolj! M-am speriat, am crezut ca e vorba de Universitatea Craiova, echipa din prima liga! PS: sunt curios totusi de ce o echipa din liga a VI-a joaca un amical cu o echipa din Primera Division pe noul stadion unei alte echipe de fotbal... Astept autorul articolului cu o completare!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează