FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VARDAR SKOPJE 3-0

Amicalele păcălesc! » Steaua dă senzaţia de slăbiciune în jocurile de pregătire, dar îşi revine în "oficiale"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 22:24

Cu Reghecampf, Steaua a suferit în fiecare pauză în jocurile de pregătire şi a dat senzaţia de slăbiciune, din cauza antrenamentelor tari, apoi şi-a revenit în "oficiale"

Egal cu Sheffield Wednesday, din liga a doua engleză, după 0-1 cu Videoton şi victorii doar cu formaţii submediocre precum Notts County, din al treilea eşalon englez, şi Livingston, liga a doua scoţiană. Rezultatele testelor din vara asta indicau mari probleme pentru Steaua.

Dar aceeaşi era impresia şi acum un an, cînd Reghecampf tocmai preluase echipa. Atunci s-a chinuit cu Torpedo Kutaisi şi cu Zestafoni, egaluri cu fiecare, şi a pierdut cu Red Bull Salzburg, 2-3.

Există vreo explicaţie pentru metamorfoza prin care trec roş-albaştrii de la amicale la oficiale

Reghecampf nu încearcă să-şi inducă în eroare adversarele din "oficiale", doar că antrenorul nici nu pune preţ pe rezultatele din amicale şi respectă programul dur, cu antrenamente foarte tari, asumîndu-şi astfel riscul unor scoruri proaste în pregătire.

Multe amicale au fost precedate de antrenamente desfăşurate cu cîteva ore înaintea partidelor, aşa că echipa a suferit din cauza oboselii. O dată început sezonul, volumul de muncă din antrenamente a scăzut şi echipa a început să joace la nivelul maxim.

La începutul acestui an, eşecuri în amicale cu Qabala, din Azerbaidjan, şi cu Ferencvaros, din Ungaria, păreau motive clare de pesimism înaintea "dublei" cu Ajax, din Europa League, dar rezultatele din timpul cantonamentelor n-au avut absolut nici o relevanţă. O dată încheiată pregătirea de iarnă, Steaua a eliminat-o pe campioana Olandei şi a continuat competiţia contra lui Chelsea, împotriva căreia a cîştigat o manşă, 1-0, şi a fost eliminată după 1-3 la Londra, apoi a luat detaşat titlul de campioană.

5 amicale a jucat Steaua în vara aceasta şi a cîştigat doar două, 2-0 cu Notts County şi 4-1 cu Livingston. A pierdut cu Videoton, 0-1, şi a remizat cu Rubin Kazan, 0-0, şi cu Sheffield, 1-1

3-0 e scorul cu care a cîştigat Steaua primele două partide oficiale din acest sezon, Supercupa cu Petrolul şi prima manşă din turul al doilea preliminar din Champions League, cu Vardar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  18 Iulie 2013, 11:36
Postat de alpin pe 18 Iulie 2013, 09:29

Pai, ce rost are sa foloseasca EPO la meciurile de pregatire??? Costa mult.

Trista viata mai ai tacanitule :|

emil_ingura
emil_ingura  •  18 Iulie 2013, 11:24

Pai ce importanta au meciurile neoficiale??? Conteaza rezultatul??? Antrenorul foloseste aceste meciuri pentru a vedea ce are el de vazut. Iar gusterul cu EPO ... repet ... daca Steaua poate lua EPO, Dinamo de ce nu poate lua??? Sau CFR, Rapid, Vaslui etc.??? Au contract de exclusivitate???? Nu stiu cum aveti tupeu sa ziceti de EPO cand voi aveti preparatori fizici care nu au niciun fel de pregatire in domeniu. Mai spunea un prostan pe-aici, acum cateva zile, ca "este imposibil domnule ca in 8 luni de cand a venit Reghe sa puna aia atata muschi pe ei". Cap de stanca, ai mers in viata ta la sala, unde sa "tragi" sub program si indrumare specializata????

larisa_i
larisa_i  •  18 Iulie 2013, 10:37
Postat de alpin pe 18 Iulie 2013, 09:29

Pai, ce rost are sa foloseasca EPO la meciurile de pregatire??? Costa mult.

corect....de-aia Dinamo, reuseste sa-si spulbere adversarii...doar in amicale

Vezi toate comentariile (10)
Comentează