FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Amintiri de la Steaua » Thereau: "MM Stoica este o persoană deosebită"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 14:26

Cyril Thereau a evoluat un campionat la Steaua, echipă pentru care a marcat 10 goluri în sezonul 2006/2007, apoi fiind vîndut pentru 2.900.000 milioane de euro la Anderlecht.

Atacantul îşi aduce aminte cu plăcere despre perioada petrecută în Liga 1 şi spune că MM Stoica este o persoană deosebită: "Mi-aş dori să joc în continuare în campionatul italian. Oricum, îmi aduc aminte cu plăcere de parcursul în România, de Steaua, de suporterii lor şi de Mihai Stoica, o persoană deosebită pentru mine. Mi-ar plăcea să revin în România. Am mai vorbit o dată cu MM, ştiu că s-a întors la Steaua. Am aflat că Steaua este puternică acum", a spus Thereau pentru Dolcesport.

De asemenea, francezul a explicat şi de ce se simte atît de bine în Serie A, la Chievo: "Sînt atacant, dar şi mijlocaş ofensiv. Îmi place foarte mult să joc, să ating mingea şi să marchez goluri. Cînd am ajuns în Serie A, care este un campionat puternic, am dat de meciuri dificile, dar m-am simţit foarte bine pentru că acest campionat mi se potriveşte perfect.

Mă simt bine aici, iar diferenţa între Serie A şi alte campionate este că aici se pune mai mult accent pe calităţile fizice. Vreau să joc din ce în ce mai bine şi să joc la cel mai înalt nivel".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dtdr
dtdr  •  21 Mai 2013, 18:02

Ala-i mai prost ca mm !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Mai 2013, 17:00

Da, "deosebita" de toata lumea !

banciuu
banciuu  •  21 Mai 2013, 16:35
Postat de superstar20 pe 21 Mai 2013, 15:55

Ti-a prins bine Franta, te-ai intors cu 300 de euro si o limba noua invatata!

Mai mult ca sigur face parte din categoria expulzatilor din Franta actual dealer de fiare vechi in Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează