FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - RAPID 1-2

Analiza antrenorilor » Cum au comentat Ionel Ganea şi Bogdan Stelea meciul Viitorul - Rapid 1-2

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 23:15

Rapidul a învins cu 2-1 Viitorul şi a obţinut primele puncte din acest sezon al Ligii 1. Ionel Ganea şi Bogdan Stelea au comentat imediat după încheierea partidei.

"Vreau să-l felicit pe domnul Hagi pentru curajul pe care l-a avut de şi-a creat o echipă de fotbal. A fost o victorie meritată. Am început jocul foarte bine, păcat că n-am reuşit să ne păstrăm concentrarea şi după ce am marcat.

Sîntem la început şi trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Jucătorii trebuie să înţeleagă că acest sezon e unul foarte greu. Nu cred că sinteticul este o suprafaţă bună pentru a se juca pe el", a declarat Ionel Ganea la Look tv.

"N-are legătură sinteticul cu faptul că am luat bătaie. Am făcut anumite greşeli şi asta ne-a costat. Încă nu ştim să ducem un joc colectiv elaborat, mai avem de lucrat la acest aspect.

Asta ne-a făcut să nu mai avem aceeaşi intensitate ca în prima repriză. În a doua parte n-am mai fost atît de incisivi ca la începutul meciului. Nu sînt supărat cu Mitriţă, dar o să am o discuţie cu el. Sînt supărat că noi ca echipă n-am funcţionat aşa cum trebuia", a spus şi Bogdan Stelea pentru sursa citată.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:52

asa si ? ce conteaza ?

costy
costy  •  02 August 2014, 11:58

Poi ce crezi taticu..!! ca ne intereseaza ce spune Stelea...GANEA..??..pe mine unul ma intereseaza ce spune GICUTA...GICUTA HAGI..?!!!

plischi
plischi  •  02 August 2014, 10:16

iata cum farmecul scoate si puncte! stransi de pe ici, de pe colo, pregatiti cum da Domnul, Adunatii Giulesteni au castigat in fata unei trupe care s-a pregatit in Italia! dupa cum se juca in prima parte a primei parti aveai impresia ca se disputa un joc ce decide cine stie ce clasare pentru cupe europene, dupa care s-a trecut la stilul caracteristic ligii noastre ponosite. s-ar putea ca dupa ce vor gasi si o cantina mai omenoasa, rapidistii isi vor mari pretentiile, de la salvarea de BE la mai stiu eu ce intentii. daca vine si daniel nicolae, daca pancu mai da ceva din anii stransi, mai stiu eu ce iese?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează