FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Analiza armelor Stelei înainte de play-off » De ce formația roș-albastră este principala favorită la titlu

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 15:00

Gazeta Sporturilor a analizat în detaliu cele mai importante echipe din Liga 1 și a prezentat aspectele esențiale din cadrul unui club.

Steaua este cea mai importantă echipă din Liga 1, dar în prima parte a sezonului a avut o evoluție slabă, fiind pe locul 5. Acum, după revenirea lui Reghecampf și o campanie de achziții impresionantă, Steaua poate reveni în fruntea Ligii 1. Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor prezintă situația formației roș-albastre și atuurile campioanei.

1. ECHIPĂ

A avut o campanie de achiziţii aproape fără precedent. A adus fotbalişti cu nume şi CV în toate compartimentele şi, faţă de alte perioade, fix pe posturile pe care era nevoie şi toţi înainte de startul sezonului. Pintilii, Marica, Gebhart şi Tamaş sînt marile lovituri ale iernii, acum fiind concurenţă mare, dar şi soluţii inclusiv pe bancă pentru Reghe.

2. BANI

E, de departe, echipa cea mai stabilă din punct de vedere financiar. A fost singurul club care a plătit bani pe transferuri, cîte 250.000 de euro pentru Pintilii şi Momcilovici, plus salarii foarte mari pentru alte achiziţii. Bugetul pentru acest sezon e de peste 10 milioane de euro, aproape de 4 ori mai mare, de exemplu, faţă de cel al Viitorului.

3. Antrenorul

Reghecampf a resuscitat echipa în finalul lui 2015, prăbuşită în mandatul lui Rădoi. Cunoaşte bine clubul, are susţinerea lui Becali, e extrem de apreciat de jucători, plus că îl are alături de Thomas Neubert. Are şi experienţa primului mandat la Steaua, în care a cîştigat titlul în fiecare sezon, dar acum are două mari probleme faţă de atunci. E pe locul 4 şi are de recuperat pentru a ajunge pe primul loc, apoi, după ce a primit atîtea vedete în mercato, se află sub o presiune imensă de a cîştiga practic fiecare meci.

4. Conducere

Reghe şi Steaua au primit o veste proastă, MM Stoica nu poate ieşi din închisoare mai devreme de luna iulie. Un mare dezavantaj, aproape la fel de mare ca şi faptul că Becali e în libertate şi imixtiunea lui la echipă va fi totală.

5. Suporterii

Echipa e încă lovită în plin de faptul că nu poate juca în Bucureşti. Nu s-a rezolvat nici întoarcerea pe Ghencea şi nici situaţia cu Arena Naţională. Litigiul pe marca Steaua continuă, iar ultraşii n-au anunţat că şi-ar fi reconsiderat poziţia faţă de club şi, implicit, nu-l vor sprijini.

Gazeta Sporturilor a analizat în cele mai mici detalii candidatele la titlu, iar toate concluziile le poți citi în ediția tipărită și în cea digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

✓REVOLUȚIE în roșu și albastru » Cum rezolvă Reghe cele mai mari probleme ale Stelei
✓Paolucci, atacantul-businessman al Petrolului, își spune povestea superinteresantă
✓Cine rupe lanțul? Tot ce trebuie să știi despre lupta la titlu în Serie A, înaintea derby-ului Juventus - Napoli de diseară
✓Terminatorul sentimental » Povestea lui Nils Feijen, care cîștigat prima ediție a BK Open Internațional la biliard
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
forza_csms
forza_csms  •  14 Februarie 2016, 13:24

fcsp e favorita numai in mintea voastra ***. cum sa fie favorita o echipa de pe locul 4? Astra, Pandurii, ce fac, dorm? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  13 Februarie 2016, 22:31

Da, interesant articol, am mai scris un post, dar ati sters, pentru ca va e rusine... Repet ce scrie in articol : "... iata atuurile Stelei pentru care e principala favorita la titlu:" Din 5 puncte (atuuri) iata 3 : -Gigi e in libertate si se baga la echipa. - Suporterii nu vin la stadion... - MM Stoica e la inchisoare. Celelalte 2, sunt identice, scrise cu alte cuvinte, reiese ca Steaua a cumparat n vedete... Astea sunt lucrurile scrise de voi, sper sa nu le stergeti iar... altfel va acuz de cenzura si va dau in judecata pentru nerespectarea libertatii de opinie.

ortega
ortega  •  13 Februarie 2016, 20:49
Postat de antishtoia pe 13 Februarie 2016, 20:24

Esti mai idiot decat prevede legea. De unde pana unde sunt suporter dinamovist? Apropo, am vazut c a 44% dintre romani tin cu voi. De ce va este frica de 11%? Nu iti dai seama ca sunteti bolnavi? Ori se minte, ori sunteti mintiti. Cine e garcea, bodego?

Nu te mai plimba pe autostrada Deva - Orăștie , că cel mai deștept cedează , și o să te trezești în proces cu CNADNR , să le plătești asfaltul ...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează