FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

ANALIZĂ GSP Noii Szukala și Chiricheș! Reghe revine la tactica din primul mandat » Cum crește forța echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 12:10

Steaua și-a întărit defensiva în această iarnă, prin aducerile lui Gabi Tamaș și Marko Momcilovici.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a noii defensive Steliste și o comparație cu apărarea roș-albaștrilor din prima parte a sezonului. Pentru restul sezonului, formația roș-albastră va avea o apărare mai înaltă și mai puternică, așa cum și-a dorit antrenorul.

Laurențiu Reghecampf a procedat la fel şi în primul său mandat la Steaua. Imediat după ce a fost instalat a solicitat aducerea unui stoper care să aibă înălţime mare.

Şi l-a primit pe Lukasz Szukala, 1,95 metri. Polonezul a fost punct fix în defensiva lui Reghe, în cei doi ani pe care antrenorul i-a petrecut acolo, fie alături de Chiricheş, 1,84 metri, fie alături de alt gigant, Gardo, 1,94 metri. Pe benzi se aflau Georgievski şi Latovlevici, astfel că media de înălţime a fost de peste 1,85 metri, exact cum va fi şi acum.

Vezi în ediția tipărită sau în varianta digitală un grafic comparativ între cele două defensive și vezi care va fi media de înălțime a fundașilor Stelei din restul sezonului.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Unde a plecat Budescu » Echipă de Liga a doua, oraș de Champions League
✓Interviu amplu cu Daniel Niculae: "Mutu și Marica să marcheze mult, dar eu să fiu campion cu Astra"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
faxx
faxx  •  04 Februarie 2016, 15:42
Postat de samertx pe 04 Februarie 2016, 15:19

Jiji le vinde ”bilete de papagal”. :))

adi vijelie (popa) pe dreapta va duce atacuri fulgeratoare prin invaluiri din rapa (cornel) .. acestia vor functiona ca doua pistoane de cocomotiva cu aburi .. la centru warella (noul sau nume de razboinic cruciat din razboaiele sfinte ale mogoshoaiei ) si pappin (paulica) sau damigeana tamas se vor inaltza ca muntele athos la fiecare bombardament cu mingea al infidelilor hateri care vor sa ia banii lu nea gigi din champons liga .. pe stanga avem toshca cu puii de aur (alin) si cipciripiu ( care vor comunica in limba pasareasca sa destabilizeze adversarii .. la centru .. mielefantzii bourceanu (alex) si pintilii (mihai) vor fi garda de fier vechi .. acestia vor orizontaliza jocul ca la fc barcelona echipa de handbal .. din nou isi face aparitzia tridentul evocat de crotalie .. cel mai principal suporter al fcsb .. care va functiona ca un sharpe cu trei capete .. inainte sa invenineze acesta va amortzi adversarul printr-o plimbare de mingi imprumtata din operele fantastice .. karja din centru .. va alerga schiopatand intr-un cerc pana se va impiedica voit ... atunci in momentul caderii va pasa in directia opusa privirii sale .. amortzirea adversarului .. in functzie de context .. cel care va primi mingea cipciripiu sau adi vijelie vor sprinta cu privirea in pamant pana la centrare .. in careu .. tziprian luceafarul de la muntele athos .. va musca adversarul ca un sharpe cobroa .. si cu o lovitura din pirueta dupa un tripul axel si un dublu lutzu .. va inscrie sfantul gol

samertx
samertx  •  04 Februarie 2016, 15:19
Postat de nuovaguardia1996 pe 04 Februarie 2016, 13:59

gsp este de multa vreme un tabloid stelistoid de natura fecesepista si incearca din rasputeri sa ajute ciobanul mitoman sa nu ajunga in judet cu facaciunea lui de club. asta se stie. ce nu se stie : CSA Steaua solicită la Tribunalul Bucureşti ca Gigi Becali să elimine din titulatura SC FC SB SA numele „Steaua“, ceea ce a provocat miercuri o criză de nervi a latifundiarului pe scările tribunalului. Cu sentinţele definitive în mână, colonelul Talpan cere excluderea urgentă a echipei lui Becali din Liga 1 şi explicaţii de la Burleanu pentru că a permis acestei grupări să participe în cupele europene sub titulatura „Steaua“. „Nu înţeleg de ce FRF a permis unei echipe nou-înfiinţate, precum SC FC SB SA, să joace în prima ligă, fapt total ilegal“ FRF a fost notificată de acum şapte luni, dar a „uitat“ să răspundă! În schimb, a permis echipei lui Becali să joace în cupele europene sub titulatura „Steaua“ . In concluzie, CSA Steaua, sesizează FIFA că FRF ignoră sentinţele instanţelor: "Domnul Burleanu să dispună de urgenţă retrogradarea echipei domnului Becali!". Iata explicatia asa ziselor transferuri ale asazisei Steaua, este evidenta disperarea maimutei primitive din pipera, iar toate eforturile de a denatura adevarul sunt sortite esecului. Clubul Fake, al lui gigi si nea mache, va fi retrogradat. Altfel, FRF se muta la Ocna.

Jiji le vinde ”bilete de papagal”. :))

bakunin
bakunin  •  04 Februarie 2016, 14:59
Postat de boss.alb.rosu pe 04 Februarie 2016, 14:47

ala este avocatul fara procese aka unico aka ratatul parasit de familie,cel cu zeci de clone cu ajutorul carora injura toti stelistii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează