FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

Analiza lui Dan Petrescu după CFR - Astra 1-1: "Nici Real sau Juventus nu pot face asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 22:20

Dan Petrescu a făcut o analiză coerentă după egalul dintre CFR Cluj şi Astra, scor 1-1.

"Am avut o prima repriză slabă. Ei s-au baricadat, ştiau că suntem puternici, că ne bazăm pe un joc direct în atac. După pauză am schimbat, am intrat mai bine. Din păcate, nu putem menţine ritmul.

Toate meciurile din play-off sunt echilibrate. Nu am văzut nicio echipă slabă. Asta este situaţia, nu e un capăt de ţară. Am avut rezultate excelente acasă până acum. Nici Real Madrid sau Juventus nu o pot ţine doar în victorii.

Meciul de la Viitorul e ca o finală. Dacă vor câştiga acel meci, intră categoric în lupta pentru titlu. Va deveni şi mai interesant acest final de campionat. Va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe.

S-a văzut în atitudinea jucătorilor schimbarea antrenorului. Să vedem dacă vor avea aceeaşi atitudine şi în meciurile viitoare. Ei (n.r. cei de la Astra) s-au bucurat enorm pentru acest punct, chiar dacă nu cred că îi va ajuta prea mult pe viitor", a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Etapa a 4-a din play-off:
CSMS Iași - Viitorul 0-2
CFR - Astra 1-1
Luni, 20:45 FCSB - U Craiova

CLASAMENT:

clasamenta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
822388747930154
Tudor Constantin Dima  •  09 Aprilie 2018, 14:22

bai dane tu confunzi coada vacii cu stampila primariei cfr un joaca nimic si tu te compari cu real Madrid sau ai baut cam mult de pste

weissburgund
weissburgund  •  09 Aprilie 2018, 13:09

Gicuță blătuitorul, antrenor-rege-patron la echipa viitorul arbitrează campionatul! oare cine să fie? Oare din ce penitenciar se dă ora exactă?

960317577335949
Andrei Dorin  •  09 Aprilie 2018, 12:53

Fara arbitrii cu penalty-urile si eliminarile adversarilor , Cfr-ul era in lupta apriga pentru locul 7 cu Dinamo. Incet -incet , simularile gen CULIO & NU MAI ADUC PUNCTE si se simte frustrarea . Jocul in 14 practicat in multe etape e din ce in ce mai greu de repetat , dar cotonagarii /simulatori raman pe teren in timp ce adversarul e umplut de cartonase galbene si rosii (vezi ASTRA)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close