FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor din Liga 1: "Până la urmă ce s-a întâmplat așa rău la Dinamo? Are unul dintre cele mai tari loturi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 19:10

Ionuț Negoiță a fost criticat în ultima perioadă de o mare parte a oamenilor din fotbal pentru situația în care a ajuns Dinamo, însă acum a apărut un antrenor care îi ia apărarea.

Emil Săndoi, fostul selecționer la naționalei de tineret a României, îl laudă pe Negoiță pentru investițiile de la Dinamo și spune că formația din Ștefan cel Mare are jucători pe care i-ar dori orice echipă din țară.

"S-a discutat foarte mult acest subiect, în ultima perioadă. Nu pot să comentez deciziile pe care le ia domnul Negoiţă, dar dacă stăm să ne gândim Dinamo probabil a trecut doar printr-o perioadă mai proastă. E destul de greu să găseşti oameni care să bage bani în fotbal, în ziua de astăzi.

Haideţi să ne gândim: Penedo este unul dintre cei mai buni portari din campionatul nostru, în primii 3, Romera a jucat în campionatul Spaniei, Katsikas, Marici, Nedelcearu, ultimul fiind jucător de echipa naţională de tineret. La mijlocul terenului, Anton este jucător de echipă naţională, care a jucat în Spania. Mahlangu, un jucător bun, Salomao este un jucător pe care şi l-ar dori orice echipă din România, la fel şi Nemec. Hanca este jucător de echipă naţională.

Până la urmă cred că s-a făcut prea multă tevatură pe ce s-a întâmplat la Dinamo. Ce s-a întâmplat la Dinamo? Din punctul meu de vedere are o echipă foarte bună. Are unul dintre cele mai bune loturi din ţară. În primele 3-4, cu siguranţă", a spus Emil Săndoi, la Look TV.

"Pe Vasile Miriuţă îl respect foarte mult, a avut rezultate foarte bune şi la CFR. Probabil a trecut printr-o perioadă mai proastă" Emil Săndoi

Dinamo trece printr-o pasă dezastruoasă în campionat, fiind pe locul 7, cu 24 de puncte, la două lungimi în spatele Astrei, echipă care ocupă ultimul loc de play-off.

 clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
177175302708337
Mihai Savin  •  20 Noiembrie 2017, 09:20

Chiar ați crezut că Mutu va face echipă la Dinamo,acest drogat care umblă cu sexul și prin buzunare?Ce atâtea nedumeriri? Iar Negoiță a venit la Dinamo în versiunea de afaceri mai puțin ortodoxe,dar uite că avenit într-un timp nepotrivit,tocmai când D.N.A.-ul a început să exploreze nițel și prin fotbal. Nu mai vorbesc de totala lui nepricepere și delăsare. Probabil că a încercat să construiască zgârie_nori la nivelul ierbii.

marius.bxl
marius.bxl  •  20 Noiembrie 2017, 08:37

pai care minte cu clasamentul gsp sau sport.ro ? la sport .ro astra are 28 puncte ........cu 4 peste dinamo

ares123
ares123  •  19 Noiembrie 2017, 19:58
Postat de maradona5 pe 19 Noiembrie 2017, 19:49

Astia de la fituica de impachetat peste mor de nervi fiindca nu s-a intimplat nimic rau cu Dinamo. Mai ales ca Steaua joaca in liga 4a si clona *** FC5B iar a dat chix. HahahahaHaha

Bai manita...INCA nu s-a intamplat nimic rau cu dinamo...dar urmeaza. Singurul jucator interesant de la varza aia e Nemec.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează