FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Analiza noului transfer al Stelei: ”Nu cred că există fundaș ca el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 10:20

Basarab Panduru, fostul manager al Stelei, a vorbit despre transferul lui Marko Momcilovici la campioana României.

"Cred că pînă la urma varianta Momcilovici a fost cea mai ieftină. Așa cred eu. Nu știu ce discuții au fost, dar așa se pare. M-am uitat pe cifrele lui, sînt foarte interesante. Este un jucator care nu se accidentează, nu lipsește de la meciuri. Mi s-a mai părut interesant că a marcat patru goluri în fiecare an. Anul ăsta un gol, deci sînt nouă goluri.

Cinci sînt marcate în deplasare, două cu Dinamo. Adică meciuri importante în care el dă goluri. Nu cred că există un fundaș care să dea noua goluri, iar cinci să fie în deplasare. Poate nu are viteza pe care o au anumiți fundași. Dar el urcă cu echipa, are centrare bună. Sînt multe lucruri bune la el", a spus Panduru la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  13 Ianuarie 2016, 19:24
Postat de vladutz13 pe 13 Ianuarie 2016, 11:23

Deci Basarab Panduru, care are emisiune de sport, s-a uitat peste cifrele astuia, doar cu ocazia transferului... aham, si acum l-a descoperit. BRAVO NENE!!! Incompetenta la toate nivelurile inclusiv in presa.... Pai nene, stiam eu toate lucrurile astea si nu le stia el??? Este de departe cel mai bun fundas stanga din campionat!!! Da, centreaza bine, dribleaza, suteaza de la distanta...

.....si in plus e la ,,marea,, echipa f.c.s.b., parca-l vad pe ghe. peste cateva etape cum da cu el de pamant, si apoi sa te vad ,,baciule,, ce mai scrii !!! Ai putintica rabdare, si mai vorbim !!!!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  13 Ianuarie 2016, 19:20

Pandurule, daca nu mai exista fundas ca asta ce cauta la Pandurii, si acum la ,,marea,, f.c.s.b.??? Ori ,,altii,, din Vest sunt orbi(ceea ce e imposibil) ori mataluta nu vezi bine sau faci pe prostu'!!!! Retine ce scriu acum, mai vorbim, ai rabdare !!!!

vasglo
vasglo  •  13 Ianuarie 2016, 12:23

Aiurea nea Pandi, Momcilovici e "petarda", nu stie decat sarbeste!-:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează