FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Analiză » Steliștii au cele mai slabe amicale » FCSB cu șchiopii, restul cu campioane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 15:24

FCSB va avea în cel de-al doilea stagiu de pregătire, din Olanda, patru partide de verificare, toate cu echipe slab cotate.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat detaliat amicalele pe care echipa lui Dică le va susține în Olanda.

FCSB va întâlni mâine, de la ora 20:00, ora României, echipa Team Regio Arnhem, o selecționată a jucătorilor liberi de contract din Olanda!

Mai mult, meciul se va juca și fără spectatori, chiar dacă în micuța localitate olandeză Apeldoorn erau prezenți mai mulți fani români. 

Restul cu campioanele, Steaua cu șchiopii

Pe lângă meciul de joi, FCSB va mai întâlni Oleksandria (locul 5 din Ucraina), Waasland-Beveren (locul 14 din Belgia) și KV Oostende (locul 4 din Belgia). Adversarii din acest an sunt cei mai slabi pe care steliștii îi întâlnesc în pregătiri din ultimii patru ani! Pe lângă adversari de mijlocul clasamentului, bucureștenii au avut anii trecuți și echipe de top de înfruntat.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi întreaga analiză a adversarelor formației steliste și o comparație cu adversarele de anul trecut și cu echipele cu care rivalele din Liga 1 se duelează.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Iunie 2017, 20:14

pai epavel fcsb-iste pensionare joaca amicale cu schiopii sa nu se faca de ras

satyricon
satyricon  •  28 Iunie 2017, 18:59
Postat de Patraulea Trandafir pe 28 Iunie 2017, 17:26

Ce meci !!!! Jucătorii fără echipă vs jucătorii fără contract ...

Si rin-isti fara creier!

drdr3
drdr3  •  28 Iunie 2017, 17:49

Altii au avut amical cu barcelona si dupa *** in liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează