FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan continuă duelul de la distanță cu Pițurcă » Cum l-a umilit pe o rețea de socializare: "Saltimbancul bretonat s-a trezit vorbind singur. Nici echipele din insulele Galapagos nu-l mai caută"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 23:35

Acuzată de Victor Pițurcă de faptul că ar influența alcătuirea echipei la Steaua, Anamaria Prodan a continuat duelul de la distanță cu acesta, ironizându-l pe fostul selecționer pe o rețea de socializare.

"Saltimbancul bretonat, școlit câțiva ani buni prin rigolele "rezidențiale" ale Orodelului, s-a trezit din nou vorbind singur. Așa se întâmplă cand ai foarte mult timp liber, pentru că nu te mai caută nici măcar echipele din Insulele Galapagos, ținând cont că toată lumea a aflat că s-a lasat, de câțiva ani, fotbalul de tine.

Ei bine, Sucă din Orodel mai scoate din când în când din buzunar un fluier, suflă în el sfârșitul demnității și-și proclamă, în direct, statutul de stricător al limbii române și de promotor al unui obscurantism dizgrațios, cautând să ne dea, cumva, lecții de moralitate tuturor",  a scris Anamaria Prodan pe o rețea de socializare, rândurile de mai sus fiind doar câteva pasaje ale postării agentului.

Citește și: Război total » Pițurcă dă în toată lumea: "Cine semnează cu Anamaria joacă, altfel e criticat și e trecut rezervă"

Anamaria Prodan lămurește situația soțului său: "Becali nu ne-a transmis așa ceva" » Îl pune la respect pe Pițurcă: "«Sucă de la Orodel» are prea mult timp liber, e o etichetă cu breton în carne și oase"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cainelup
cainelup  •  03 Martie 2017, 16:13

Aoleuuu... s-a gasit taranca de ce sa se lege la Maestrul Zarurilor : freza !

montgomerry
montgomerry  •  03 Martie 2017, 13:12

Intrebare: pe asta micu al tau,cine o sa-l mai caute dupa ce ciobanul il va da afara?Madam,deveniti o familie mica,mica,mica....ati disparut?

demolarii
demolarii  •  03 Martie 2017, 10:18

Si ea si sotul ei se si-au murdarit imaginea cu astfel de declaratii pe care le prefera in locul rezultatelor obtinute ca argumente. Pe de alta parte la Fcsb problemele par a fi mai complexe decat cele legate de consumul de alcool. Ipoteze ar fi 2: 1. Trecutulu sotului legat de pariuri.2. Stiinta in "suplimente" a fostului preparator....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează