FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anamaria Prodan dă detalii despre transferul lui Sînmărtean la Steaua: "Am vorbit cu Porumboiu"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 12:16

Lucian Sînmărtean e cel mai recent nume intrat în atenţia Stelei. Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a explicat în ce stadiu sînt negocierile dintre noua campioană şi Vaslui.

"Am vorbit cu domnul Porumboiu şi deocamdată nu putem stabili nimic. Vaslui mai are de jucat meciuri importante. O să discutăm la finalul campionatului despre transferul lui Lucian la Steaua", a spus Anamaria Prodan la sportro.

Becali descrie cum se fac achiziţiile la Steaua: "Numai eu transfer! Reghe mi-a cerut un singur jucător"

Gigi şi Adi discută pentru Luci » Steaua încearcă din nou să ia perla Vasluiului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jalisca
jalisca  •  16 Mai 2013, 17:57

Sinmartean e fotbalist? Cica il vrea Steaua. Unde l-or fi vazut jucand? Asta e jucator fratilor? E si batran si dezinteresesat de fotbal. Auzi la el: Ar veni la Steaua doar pentru bani. Pai daca la Vaslui cica are salari bun si nu joaca fotbal, de ce ar face-0 la Steaua ? Parerea mea ca fac Gigi si Porumboiu misto de el ca doar sunt prieteni buni si au zis sa faca un subiect de presa pe seama "papagalului" asta. Acu de, asta daca nu isi face efectul varsta la nea JIJI si s-a scrintit la minte. Altfel nu il vad pe juctorul asta ce pacaleste fotbalul la STEAUA.

mama.is.here
mama.is.here  •  16 Mai 2013, 16:58

Ana... te rog...nu asa... asa!...da, e bine...nu cu dintii!...doar cu buzele...ok!...daaa...asaaa...haaaiii..steaaa...uuuaaa!!!

chronic
chronic  •  16 Mai 2013, 14:36
Postat de hammer90 pe 16 Mai 2013, 14:07

sa-l intrebati pe sanmartean ce premiu avea daca castiga campionatul?sa vina la voi sa joace pe doi lei?si pardon ,cum puteti sa-l comparati pe tanase cu sanmartean?

pai da cum puteti??? tanase e mult mai bun!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează