FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anamaria Prodan, detalii incredibile despre transferul lui Niță la Sparta Praga: "Nu voia să plece, am vorbit inclusiv cu soția lui. Va fi tratat ca un rege"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 17:45

Anamaria Prodan, impresarul lui Florin Niță, 30 de ani, a oferit detalii neștiute referitoare la transferul goalkeeper-ului lui FCSB la Sparta Praga, echipa clasată pe locul 5 în campionatul Cehiei. 

"Vine avionul particular al patronului să-l ia pe Niță din aeroportul din Malaga. Va fi tratat ca un rege.

Pe măsură ce înaintau discuțiile, am vorbit cu el și mi-a spus că și-ar dori să rămână în România, să-și termine casa, să stea aproape de familie.

E un om aparte, un copil aparte care nu uită de unde a plecat, a rămas foarte atașat de toată lumea. I-a fost greu să plece. Am stat de vorbă și cu soția lui pentru a-l convinge să accepte transferul. 

Salariul îi va crește anual cu 100.000 euro (nr. la FCSB avea 180.000 de euro salariu anual), va avea un salariu foarte mare, dar și bonusuri. Va fi foarte bine plătit", a declarat Anamaria Prodan, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: GALERIE FOTO TULBURĂTOARE + VIDEO Despărțire cu lacrimi la FCSB! Florin Niță a părăsit cantonamentul plângând

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
romeverest
romeverest  •  01 Februarie 2018, 11:24

Jenant....sa te lauzi cu transferuri in Cehia !! Un campionat modest, fara echipe in cupele europene si o nationala care a si uitat de cand nu a mai prins turneele finale !!

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  01 Februarie 2018, 08:58

Greseala mare a facut Sparta. Problema e ca jucatorul nu a vrut sa plece, a fost fortat.La cat de slab ii e psihicul cred ca va rezista 6 luni acolo iar apoi il vor trimite inapoi pe gratis. Ma repet, cehii au gresit la faza asta, ei vazand ca jucatorul nu vrea sa plece, nu trebuia sa mai faca tranzactia...transfer degeaba, sper sa ma insel.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Februarie 2018, 07:46

Nu mai cred nimic.Din cate am citit are o slujba la o echipa de copii.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează