FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

Anamaria Prodan, mesaj tranșant de ziua lui Hagi: "Stăteam și mă uitam cum ne batem joc de oameni"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 14:15

Anamaria Prodan Reghecampf a postat pe contul ei de facebook o urare referitoare la Gică Hagi, însă în mesaj l-a inclus și pe Gigi Becali pe care l-a lăudat.

"Stăteam și mă uitam cum ne batem joc de oameni cărora chiar le pasă de fotbalul românesc. Gică Hagi și Gigi Becali. Îl face zob pe Becali. Gigi nu e bun? De ce? Pentru că a cumpărat numai jucători români la bani de vedete internaționale?

Pentru că-și dorește să dea șansă și să crească jucători tineri români? Pentru că a reușit performanța de a le face cotă de milioane? Cine a mai reușit așa ceva? Doar Becali și Hagi! Becali trebuie lăudat pentru că-și bagă banii familiei lui în acest sport. Este singurul care-și permite să investească la acest nivel în fotbalul românesc! Hai să încercăm să apropiem oamenii ca el de fotbal. Dacă vom continua așa Hagi va pleca. Becali nu va mai băga bani în fotbal. Și încet, încet fotbalul nostru se va clasa la nivel mondial pe ultimul loc.

Felicitări, domnule Becali! Jos pălăra pentru ce performanțe ați reușit să faceți de atât de mulți ani! Felicitări pentru faptul că ați avut curaj să lăsați poarta Stelei pe mâna unui copil atât de talentat cu perspective uriașe de a ajunge un portar imens care se va vinde pe milioane și care va aduce numele României pe buzele multor oameni. Felicitări că ați avut curajul să debutați un copil de 14 ani și un altul de 16 ani într-un meci oficial. Cinste dumneavoastră și lui Gică Hagi! Păcat că-s puțini care vă iau exemplul! La mulți ani, Gică Hagi!", a fost mesajul Anamariei Prodan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează