FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Anamaria Prodan vrea să preia șefia LPF: "Voi da afară inclusiv femeia de serviciu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 20:19

Anamaria Prodan, agentul de jucători și soția lui Laurențiu Reghecampf, a anunțat astăzi oficial că va candida la președinția Ligii Profesioniste de Fotbal.

"E adevărat că voi candida la șefia LPF. Eu sunt genul de persoană care nu renunță niciodată. Dacă-mi doresc ceva cu adevărat, atunci voi reuși.

Sunt sigur că voi face fotbalul ăsta așa cum trebuie. Voi da afară pe toată lumea care nu corespunde cu postul, inclusiv femeia de serviciu", a declarat Anamaria Prodan la TV Dolce Sport.

În acest moment șef la LPF este Gino Iorgulescu. Alegerile pentru președinția Ligii vor avea loc în luna noiembrie a acestui an.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
portardelegenda
portardelegenda  •  29 Aprilie 2017, 13:34

nu-mi place palmierul dar la ce conducatori are si a avut liga jur ca nu are cum sa fie mai rau de atat .

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Aprilie 2017, 11:39

Ce ar fi sa te duci tu la sediul lpf cu avionul si sa sari cu parasuta(ca doar e...elementul ,,,tau!) si'-surpriza!-parasuta sa fie...defecta!???

claudiu.h12
claudiu.h12  •  29 Aprilie 2017, 09:19

Ar fi excelent. Plus Reghekamf la FRF. Plus o firmă serioasă care sa iti preia toti jucatorii in continuarea impresariearii lor. Desigur, firma in cauză nu ti.ar apartine tie sau concubinului tău... Si asa toata lumea fotbalistică ar fi fericită.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează