FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a analizat parcursul lui Contra la Dinamo: "Eu n-am avut norocul lui"

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 15:40

Ioan Andone îl felicită pe Cosmin Contra pentru parcursul fantastic pe care l-a avut la Dinamo, reușind să califice echipa în cupele europene după o pauză de 5 ani. 

”Bravo lui Cosmin, a reușit lucruri extraordinare după mine la Dinamo!”, a spus Ioan Andone la ”Stop pe piept”, emisiunea de la Radio Național FM, continuând:

”Mie, spre deosebire de el, mi-au lipsit trei lucruri. Norocul, arbitrajele, care m-au dezavantajat clar în șase jocuri, și stabilitatea lotului. În timpul campionatului mi se vindeau jucătorii și nu s-au adus alții în schimb.

Gnohere ba pleca, ba nu mai pleca. Pe Romera, Nistor, Penedo, May, Busuladzic și Nemec eu i-am adus la Dinamo, fără sume de transfer. Bani s-au dat doar pe Popa, atacantul venit de la Târgoviște. Îmi pare rău că nu l-am avut mai devreme pe Dielna, un jucător foarte bun, adus de Mutu.

Adrian putea să facă transferuri, dar nu putea fi director general, nici nu știa ce înseamnă funcția asta. Mi s-a reproșat că n-am comunicat mai mult cu el, dar mie nu-mi mai trebuie sfaturi după aproape 30 de ani de antrenorat.

Iar cei care mi-au strigat demisia probabil c-au fost puși să strige. Să nu se uite că eu am renunțat la o clauză de 150.000 de euro ca ei să poată merge mai departe. Am făcut-o pentru binele lui Dinamo”, a spus Andone la "Stop pe Piept".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
bogdany8
bogdany8  •  31 Mai 2017, 00:36

Va jur ca la finalu unui meci in stefan cel mare pierdut de Dinamo in acest sezon cu Andone pe banca, l-am chemat la gard pe Vali Lazar si Sergiu Hanca iar Lazar mi-a spus ca Ando nu-i invata nimic la antrenamente. Deci ca sa vedeti ce faceau baietii astea la antrenamente, pai daca aia habar n-aveau ce sa faca, de ce ne mai miram ca echipa pierdea in meciuri ?? Haha

zecs93
zecs93  •  31 Mai 2017, 00:32

Ando n-ai avut norocu lui Contra dar nici valoare nu ai, stilu matale era unu de somnolenta in stare avansata, nicio faza, nicio idee, schimbari tarzii si aiurea, lasa-ne, cel mai onorific mod a fost sa-ti dai demisia si sa ridici mana cand nu mai puteai redresa corabia, ai fost depasit de la bun inceput, imi pare rau ca nu a venit CONTRA de la bun inceput, eram campioni acum !!!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  30 Mai 2017, 20:25

Nea Alone e depăşit.Apărarea era varză!După ce i-ai pus în cap ar fi fost culmea tupeului să mai iei şi clauza de reziliere!O arzi cu tupeu, nea Andone!Nici matale nu credeai că poți să duci Dinamo în play off.Din cauza chestiei ăsteia ai renunțat la clauză.Nu intrați în play off...o pirdeai, oricum.Lasă vrăjeala asta de doi bani.Eşti om bătrân!La antrenorat, nu mai este ca la 6 din 49, bre!E ŞTIINȚĂ ŞI ŞCOALĂ!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close