FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a anunțat: "Elhamed și Bicfalvi nu vor juca la Dinamo!" » Ce transfer vrea să facă

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2016 18:33

Ioan Andone a anunțat astăzi că Dinamo a încheiat orice negociere cu Elhamed și Bicfalvi și spune că vrea să mai aducă un portar, chiar dacă l-a transferat deja pe Laurențiu Brănescu.

" Elhamed și Bicfalvi nu vor juca la Dinamo!  Chiar azi vorbeam cu Ionuţ Negoiţă. Ne-am înţeles cu Elhamed, era totul în regulă ar fi avut cel mai mare salariu. Şi după ce ne-am înţeles la tot, a venit şi a zis: «Am un impresar». Şi ce treabă avem noi cu impresarul tău? "Vrea şi el 20%".

Păi, dă-i tu, din salariul tău, că ai cel mai mare salariu de la Dinamo. Noi tratăm de două săptămâni şi ne spui acum? De ce nu ai zis de la început? Am vorbit cu Bicfalvi personal. Preferă altceva, preferă străinătatea, nu doar banii îl interesează pe el, că totuşi a strâns destul de mult în Ucraina. 

Vreau să mai aduc un portar român. E din campionatul nostru și se bate cu Brănescu în ceea ce privește valoarea. Să nu uităm că-l avem și pe Iustin Popescu", a declarat Andone la Digi.

"Paul Anton trebuie să devină lider. Vreau să-l văd la națională. La fel și Filip, și Lazăr. Lazăr dacă se pregătește bine și e serios nu are cum să nu joace la națională" Ioan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iunie 2016, 05:47

Mda, cainele care latra nu musca. Asa si cu Andone, vorbeste, promite, anunta mari transferuri si... nimic. Nu ca ar fi ceva nou, ca in fiecare an se sumetesc cainii si termina campionatul la fel: cu botul pe *** si coada intre picioare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

609724402513657
Emanuel Alexandru  •  18 Iunie 2016, 08:44

Comunicat DInamo : Avand in vedere ca toti jucatorii pe care i-am contactat ( adica nici unul ) au pus niste conditii exagerate ( inventate de catre cei doi mincinosi : patronul; si tentativa de antrenor )am decis ca in urmatorii ani sa construim New Dinamo ..versiunea "de 10 ani incoace". Pe aceasta cale dorim sa multumim gusterilor care inca mai pun botul cand le spunem ca an de an vom face cel putin 2 transferuri de marcå si va asteptam in continuare la modernul stadion din Sos Stefan Cel Mare.

duta_dd
duta_dd  •  18 Iunie 2016, 07:40

Nici nu ma asteptam ca andone sa rezolve ceva: nu a facut decat sa-mi intareasca convingerea ca e un mic lingau neputincios...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează