FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 4-0

Andone a explicat schimbările din echipa de start aliniată la meciul cu Pandurii: "Trebuie să tragă să prindă iar primul 11!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 11:12

Ioan Andone și-a explicat decizia de a a lăsa pe bancă mai mulți jucători importanți la meciul cu Pandurii, câștigat de Dinamo cu scorul de 4-0. 

Printre cei care au fost scoși din echipa de start s-au numărat Rotariu, Gnohere, Steliano Filip și Laurențiu Brănescu. 

"Păi, Penedo a luat gol? Ai văzut ce reflex a avut în minutul 90? Eu nu l-am schimbat pe Brănescu pentru că a apărat prost la Craiova. Uitați-vă la goluri, dacă putea să facă ceva! Nu l-am schimbat, dar trebuia să-i dau șansa la Penedo.

Ce, l-am adus din Panama să-l țin pe aici? Apară bine, va sta în poartă, cum a fost Brănescu. Pe Penedo noi l-am adus de numărul 1 la noi. Sincer! Dar Brănescu a fost mai bun la început de campionat și atunci l-am păstrat pe Brănescu. El a înțeles, am discutat cu el, astea sunt lucruri pe care le discuți.

Am discutat cu Rotariu, am discutat cu Filip, e momentul altora și ei trebuie să tragă să prindă iar primul 11, c-așa-i în fotbal. Nu ai locul asigurat", a spus antrenorul "câinilor" la finalul meciului, pentru TV Digi Sport.

Gnohere a fost introdus în teren în minutul 61, în locul lui Adam Nemec, în timp ce Dorin Rotariu l-a înlocuit pe Nistor, în minutul 68. Filip și Brănescu au rămas tot meciul pe bancă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
daweroirl
daweroirl  •  23 Octombrie 2016, 18:27
Postat de nea_vanea.60 pe 23 Octombrie 2016, 14:39

bravo, Ando!

Si când pierde o dati la întors de ce nu i-a jucat...

aldo_m
aldo_m  •  23 Octombrie 2016, 18:12

schema e simpla in capul lui andone rotariu e impresariat de ana ,mutu e nasul copiilor lui ana CA NEGOITA N-A VRUT CA JUCATORII LUI DINAMO SA FIE IMPRESARIATI DE LUANA FATA LUI REDNIC ci de ana ,de fratii din puscarie si alti impresari adica sa nu poata CONTROLA NIMIC INTELIGENTUL

fangigi
fangigi  •  23 Octombrie 2016, 15:41

In sfarsit cineva are curaj sa-l tina pe banca pe pilosul de Rotariu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează