FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a început campania de achiziții » 3 jucători din Liga 1 sunt pe lista lui Dinamo

FOTO: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro
FOTO: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 17:42

Ioan Andone a fost numit ieri ca antrenor principal la Dinamo și deja a început să caute jucători pentru a-i aduce în noul sezon.

După ce Gazeta Sporturilor a anunțat că Andone are o listă de 6 jucători, antrenorul lui Dinamo a pus ochii pe alți trei jucători din Liga 1.

Potrivit DigiSport, Ioan Andone va urmări astăzi meciul Petrolul - Chiajna, pentru a vedea la lucru 3 jucători. Dinamo este interesată de a-i aduce pe Florin Purecere și Neluț Roșu, de la Chiajna, și pe Abdellah Zoubir, de la Petrolul.

  • Zoubir, 24 de ani, este mijlocaș ofensiv, care poate juca oriunde în linia de mijloc și care poate deveni liber de contract, fiind neplătit de mai multe luni. În acest sezon, jucătorul cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.de, a bifat 40 de meciuri, în care a marcat de 5 ori și a oferit 4 pase de gol.
  • Neluț Roșu, 22 de ani, este un mijlocaș central cotat la 200.000 de euro. În acest sezon a bifat 17 partide și a marcat 1 gol și a dat 3 pase de gol.
  • Florin Purece, 24 de ani, poate evolua ca mijlocaș central și lateral. Cotat la 600.000 de euro, Purece a jucat 40 de meciuri și a marcat de 5 ori, oferind și 7 pase de gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
calinescu_
calinescu_  •  25 Mai 2016, 14:55

DIMAMO 2016-2017 IN VIZIUNEA LUI CALINESCU : BALGRADEAN (GRAHOVAT)-- DIMITROV (BELU); MARC (PULICI); MEVLIJA(NEDELCEARU); FILIP(DAN POPESCU);----BREVELT(VOINOVICI);GABI MURESAN;(OBODO)----- ANTAL (ROTARIU);PALICI (KONE) ; VALY LAZAR(LUCACI BOLE) ;---- GNOHERE , (TUCUDEAN;)

zecs93
zecs93  •  25 Mai 2016, 05:26
Postat de gutza23 pe 24 Mai 2016, 20:52

iar ai inceput ma???? a venit perioada de transferuri si gata iar esti pe aratura?? bine nu ca in rest nu ai fi......

Sa stii ca Purece e chiar un jucator bunicel, unu din putini jucatori buni#de la chiajna care a confirmat, e un jucator tehnic, vitezist, ar merge asa ca o rezerva dar primordial i-as dori pe cei mentionati de mine mai jos !!!

zecs93
zecs93  •  25 Mai 2016, 05:25
Postat de gutza23 pe 24 Mai 2016, 20:52

iar ai inceput ma???? a venit perioada de transferuri si gata iar esti pe aratura?? bine nu ca in rest nu ai fi......

Ba tu *** te prefaci ?? eu am dat o posibila echipa avand in vedere jucatorii cu care se negociaza, nu am zis ca se vor face suta la suta, daca se vor face atunci echipa aia e batuta in cuie !!! Dar tu prostanac ca geoana nu ai ce sa stii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează