FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a luat decizia finală în cazul lui Gnohere: "Asta îi trebuie" » Oficialii clubului anunță: "Suntem dispuși să negociem"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 10:13

După ce a dat trei goluri în prima etapă, Harlem Gnohere a primit mai multe oferte de transfer, dar Dinamo nu vrea să îl lase să plece.

Ioan Andone este decis să nu îl lase pe jucător să se transfere, ba mai mult, a spus că acesta ar trebui să își prelungească înțelegerea pe care o are cu Dinamo.

"El are multe oferte. A dat trei goluri într-un meci și toată lumea îl vrea. Am avut oferte din țările arabe, dar nu va pleca. Nici el nu vrea să plece.

Eu cred că ar trebui să semeneze un nou contract, să prelungească înțelegerea. Îi trebuie continuitate. Trebuie să joace 25 de meciuri pe sezon și să marcheze 15 goluri. După aceea o să vină și ofertele. Toată lumea caută atacanți", a spus Andone la conferința de presă.

1.250.000 €este cota lui Gnohere potrivit transfermarkt.de

"Suntem în discuții avansate"

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Gnohere și a spus că el și alți doi jucători dinamoviști sunt pe punctul de a semna prelungirea contractelor.

"Cu «Bizonul« suntem în discuţii chiar avansate pentru prelungirea contractului. Eu sper ca săptămâna viitoare să încheiem aceste negocieri. Vor mai fi doi jucători cărora le vom propune prelungirea contractului. Sper să nu fie niciun fel de probleme.

Cel mai important este că Gnohere se simte foarte iubit şi apreciat de toată lumea de la Dinamo, de echipă, de suporteri. Îşi doreşte foarte mult să continue la noi. Suntem dispuşi să negociem și să îi oferim un contract pe măsura valorii lui. Vom vedea după aceea ce se mai întâmplă. Deocamdată nu va pleca. Estte un jucător important pentru noi", a spus Dănciulescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Iulie 2016, 11:37
Postat de fangigi pe 30 Iulie 2016, 11:23

***

Prima optiune o are falimentara, ca Bizonu-i mai potrivit... cromatic...

896192067117678
Nello Milano  •  30 Iulie 2016, 11:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  30 Iulie 2016, 11:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează