FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a pus tunurile pe toți după jocul slab al lui Dinamo: "Este o mare diferență față de ce am pregătit! Nistor și Palici trebuie să facă asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 13:47

Ioan Andone este extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor săi și spune că echipa nu joacă ceea ce el a pregătit în cantonamente.

"Nici la început echipa nu a funcționat foarte bine, dar câștigam. Eu nu eram mulțumit de joc la început. Acum nu sunt mulțumit nici de joc, dar nu sunt mulțumit nici de arbitraj. E mare diferența față de ceea ce am încercat să pregătim noi și ce jucăm. Sunt nemulțumit de mulți jucători.

De exemplu, Nistor cu Palici trebuie să se înțeleagă, deoarece ei sunt doi jucători tehnici, de ultimă pasă, care pot să fie coordonatori și în sistemul pe care îl folosim. Ar fi foarte bine în tandem cu Busuladzici, dacă ar putea să se cimenteze relațiile de joc.

Schimbări mari nu am făcut. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Gnohere. A mai plecat Mevlja, dar restul tot noi. Eu zic că ce am adus au fost transferuri bune. Nu e niciunul la nivelul nostru de pregătire. Au venit după pauze mari și până îi aduci la același nivel mai durează puțin", a spus antrenorul lui Dinamo la Radio Dinamo 1948.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Octombrie 2016, 18:28

incearca sa joci la mijloc cu buia , cu tarcoveanu k altfel nu prea t vedem bn , aici nu esti la cluj , c e speranta si talent trebuie jucat si mai ales ai grije cu cu rotariu , nu e postul lui , esti si tu antrenor !!! tot asa a fost jucat si alexe si s-a ales praful d el !!!

demolarii
demolarii  •  09 Octombrie 2016, 18:28
Postat de jack_the_stripper pe 09 Octombrie 2016, 17:09

Nea Negoita, uite-ti antrenoru`: Calinescu-l cheamă!

Ai dreptate . Asta e mare antrenor. Pai pe principiul lui Pandurii ar trebuii sa conduca detasat.....dar nu joaca imaginea jucatorilor.....Andone face o greseala.....Dinamo nu are forta. Pur si simplu, au tineri talentati dar firavi....Iar D Rotariu e exemplu.....

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Octombrie 2016, 18:21

*** , tu crezi k francezii d rasisti asa cum sustine el l-au tinut in tribune p iubitul tau nistorache ? *** si tu si el k esti chior , nu vezi k atunci cand nistor este in teren echipa nu mai leaga nimic , scade viteza d joc pasele nu prea se mai leaga , nu mai merge echipa ba andone !!! d , ai ghinion k atunci cand erai cu borcea ala stia cum sa-ti faca echipa k tu.........pamant !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează