FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone, aproape să-și convingă vedeta să rămână: "Am vorbit cu el" + "Câinii" își pierd portarul: "Acolo va merge"

Foto: Octavian Cocoloș / fcdinamo.ro
Foto: Octavian Cocoloș / fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 18:22

Ioan Andone, noul antrenor al lui Dinamo, a avut o discuție cu Eric Bicfalvi și spune că sunt șanse mari să rămână în "Ștefan cel Mare".

Totuși, tehnicianul "câinilor" spune că mijlocașul așteaptă o ofertă din Ucraina, iar dacă nu va veni, fotbalistul va rămâne la Dinamo.

"Se fac eforturi pentru păstrarea lui Puljici și Bicfalvi. Am vorbit cu Eric și mi-a spus că și-ar dori să continue. E un jucător foarte bun, nu întâmplător a fost golgeter în Ucraina. El așteaptă poate îi vine vreo ofertă din Ucraina. A rămas să mai vorbim săptămâna viitoare. Eu vreau să-l țin și pe Gnohere", a declarat Andone la Digisport.

CERNIAUSKAS MERGE LA AEL LIMASSOL

Noul tehnician al lui Dinamo a vorbit și despre Cerniauskas: "El s-a înțeles cu AEL Limassol înainte de finala Cupei României (cu CFR Cluj 2-2, 4-5 după penalty-uri). M-a sunat pe mine cineva să-mi dau cu părerea despre Cerniauskas și mi-a spus că va merge la AEL. La primul gol din Cupă a fost greșeală de portar", a adăugat Andone.

"Bălgrădean e pe lista mea pentru Dinamo, e unul dintre cei mai buni portari din România" Ioan Andone

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  23 Mai 2016, 23:21
Postat de gutza23 pe 23 Mai 2016, 21:26

desi e o intrebare la care nu ma astept sa vina un raspuns cu prea multe argumente sau care sa fie obiectiv tinand cont de com tau dar totusi intreb! poti sa dai 3 ex de portari care sunt peste el?

da iti dau eu 3 portari peste balgradean: silviu lung jr, nita si plamen iliev !!! Si portaru de la Faru Constanta pe nume Dinu e mai bun de cat balgradean pe care l-am urmarit de ceva vreme!!!

zecs93
zecs93  •  23 Mai 2016, 23:19

pai acum se explica ultimele lui evolutii, probabil ia fost frica ca se accidenta pentru urmatoarea experienta din cipru, du-te tare cerniauskas, esti varza !!!

gutza23
gutza23  •  23 Mai 2016, 21:26
Postat de chris_bu67 pe 23 Mai 2016, 20:58

Bălgrădean cel mai bun din România?La poarta vreunei fabrici poate.

desi e o intrebare la care nu ma astept sa vina un raspuns cu prea multe argumente sau care sa fie obiectiv tinand cont de com tau dar totusi intreb! poti sa dai 3 ex de portari care sunt peste el?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează