FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-0

Andone are mustrări de conștiință: "Puteam să risc" » Atac la Federație, după cel mai prost meci al echipei sale

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 22:53

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a dat vina pe propria tactică pentru umilința trăită pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 0-4.

"Înainte de a se da penalty am greșit la mingea a doua. Tudor a mai avut o greșeală împotriva noastră și la meciul cu Chiajna. Dar acum nu avem nicio scuză. Dai 3 goluri Stelei și nu ești în stare să dai un gol la Mediaș. Am fost relaxați! Ne-am creat ocazii, dar îți trebuie un pic de spirit de sacrificiu să dai gol. Am ajuns să facem cel mai prost rezultat din acest an.

Poate puteam să risc. Am încercat cu Nistor, Hanca și May. Am avut posesia, dar în faza defensivă s-au văzut slăbiciunile. Eu am încredere că ne vom califica în play-off. E un rezultat rușinos pentru noi indiferent dacă i-a ajutat Tudor sau nu", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

Nici Federația Română de Fotbal n-a scăpat de atacurile "Fălcosului": "Am înțeles că azi nu se puteau folosi și nocturna, și încălzirea în același timp. Am făcut patinaj aici, dar dacă Federația asta vrea".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
andrei.f
andrei.f  •  06 Decembrie 2016, 12:20

De mult nu a mai luat Dinamo o astfel de bătută ruşinoasă. Steaua a luat şi ea un sac de goluri da, de la Man. City, să te bată cu 4-0 o echipă nou promovată, echipa *** din Mediaş, asta chiar e ruşine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Decembrie 2016, 10:27

Bai, bulevarde! (vad ca asa se vorbeste pe-acolo, pe la dezradacinatii fugiti de 27 de ani din motive lesne de banuit - ochii de culoarea epoletilor...) Esti unul din putinii luati peste picior atat de adversari, cat si de ”fratii intru suferinta canina”. Postarile tale sunt de un infantilism fata de care pana si cpt. Nistor pare Einstein. Ti-am mai recomandat de cateva ori: fa-ti, coane, un site, un blog, ceva acolo, unde sa conversezi cu aia dispusi sa-ti descifreze cimiliturile! Ca esti mai plictisitor si decat crotalie...

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Decembrie 2016, 08:54

pai nea ando, steaua de azi joaca mai slab decat gazul sau cfr, si daca ma intrebi pe mine, cu steaua a fost o conjuctura favorabila, 2 goluri din intamplare, plus ajutorul involuntar al lui tamas( de panalty nu pomenesc). steaua nu joaca nimic, dar nici dinamo nu o face, la derby a fost un joc de doi lei de ambele parti doar divinitatea a facut ca dinamo sa inscrie de 3 ori, nici ei nu stiu cum au facut-o. Gazul, cfr-ul sunt echipe mai solide in momentul asta dcat noi. Aseara am vazyt meciul printre picaturi, metanistii mi-au parut echipa mai sigura, mai inchegata, dinamo e ca de obicei haotica, cu ceva individualitati dar ca echipa nu stie nimic decat contra atac. Imi pare rau de tine, Ando, ca tip esti super ok, mult bun simt, dar cred ca nu e de tine dinamo in momentul asta.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează