FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone cere adversar pentru etapa a doua: "Suntem de râsul Europei" » Antrenorul a anunțat transferuri noi

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 18:27

Dinamo are programat sâmbătă, în etapa a doua din Liga 1, meciul cu Rapid, însă din cauza situației în care se află giuleștenii, partida alb-roșilor ar putea fi amânat, situație care l-a scos din sărite pe Ioan Andone.

"Noi vrem un adversar, e clar că vrem să jucăm cu cineva. Am fi de râsul Europei dacă s-ar amâna etapă după etapă. Important e să avem continuitate în evoluții. Nu mă interesează cu ce echipă joc. Nu mai înțeleg nimic din acest campionat", a declarat Ioan Andone la Digisport.

Stabilirea unei decizii în cazul excluderii Rapidului din Liga 1 se va da miercuri, după ce astăzi Comisia de Disciplină a FRF a amânat judecarea dosarului.

Antrenorul "câinilor" a dezvăluit că e în discuții cu mai mulți atacanții pe care-i dorește la Dinamo pentru a-i face concurență lui Gnohere, cel care a marcat un hattrick în prima etapă cu Astra, scor 4-1.

"Suntem în discuții cu mai mulți atacanți. Sperăm să vină măcar unul dintre ei pentru că acum stăm doar în Gnohere. Nu îmi doresc vreun mare fotbalist, vreau un jucător normal, îl învățăm noi fotbal, nu-i o problemă. Voi lua un atacant care să-i facă concurență lui Gnohere, un băiat care să se plieze pe jocul nostru", a adăugat Andone.

"Nu cred că Budescu va alege Steaua. Dacă va alege ceva va alege între noi și Astra. Voi schimba și sistemul dacă-l voi lua pe Budescu.

Lazăr se va antrena începând de joi. Acolo a fost un atac criminal (n.r. Alexandru Stan a primit cartonașul roșu pentru o intrare dură la Lazăr). Cred că jucătorul Astrei avea crampoane de aluminiu"
Ioan Andone

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
bianconerri
bianconerri  •  25 Iulie 2016, 22:18
Postat de zecs93 pe 25 Iulie 2016, 21:50

Si cine iti garanteaza ti-e ca breasla aia de copii vor iesi nu mai tinere pe care se vor bate echipele din Europa pe ei ?? Fotbalisti tineri romani au nu mai fite si figuri in cap, ei nici nu debuteaza la prima echipa si deja se vad la Real Madrid sau Barcelona !!! O fi de viitor treaba asta dar nu la un club ca Dinamo unde se cere performanta imediat, la chiajna si voluntari merge politica asta !!!

Nu îți garantează nimeni-nimic. Dar în ultimii 10 ani nu am luat niciun titlu și am fost pe nicăieri, cu diferite formule de echipe: repatrieri, salarii mari, salarii mici, liberi de contract, etc. Câți tineri creșteai în 10 ani? Tot găseai câțiva fără fițe. Problema fotbalului românesc nu este lipsa de talent. La copii și juniori sunt fotbaliști cu calități cu duzina. Când cresc și fac trecerea de la 18-20 de ani se pierd. Din cauza ,,lipsei de răbdare,,.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Iulie 2016, 21:00
Postat de andyandrei2015 pe 25 Iulie 2016, 20:31

imi place de ando,are caracter fata de puriu,si e si antrenor,am dat mana cu el la finala cu chiajna,om echilibrat ce sa mai,insa are un patron de carton

Din pacate da. Dinamo la ora actuala poate aduce jucatori liberi de contract sau foarte ieftini si e greu sa gaseasca unul si ieftin si bun. Andone a inteles ce materie prima are la dispozitie si incearca sa scoata maxim posibil. Nu poti sa-i ceri mai mult. Eu as prefera sa vad ca se investeste in jucatori tineri vreo 3 ani de zile, nu astept mari performante interne insa vreau sa vad acel New Dinamo ca ia contur, ca va creste valoarea fotbalistului autohton crescut de tanar la Dinamo. De exemplu un Rotariu care azi ar face 1,5 milioane peste 3 ani sa valoreze in jur de 5 milioane. Atunci iti permiti sa vinzi 1-2 astfel de jucatori la inceput de sezon din cei care au confirmat si cu minim 5 milioane sa cumperi 3-4-5 jucatori clar mult peste nivelul ligii 1 cu care sa te bati la titlu. Cam asta ar fi un plan sustenabil si de viitor. Altfel cu 0 lei si 0 bani sau cu 1 milion pe sezon cu care poti sa cumperi un singur jucatorde Doamne-ajuta tot acolo esti. Toti insa vor rezultate acum, ieri daca se poate...si in general asta a fost gandirea si strategia care a falimentat fotbalul romanesc. Nimeni nu mai are rabdare cu nimeni. Nu se jucase inca etapa 1 si asa zisii fani dinamovisti deja au iesit la injurat echipa, antrenor, patron. Trist...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Iulie 2016, 20:28
Postat de tzusti_reloaded pe 26 Iulie 2016, 00:18

:) ESTE? ZISESI YO CA S NECIVILIZAT ..FUGI BAH CU CERCUL.. IN JURUL HOTELULUI RIN DACA GIREZI TOTI HOTII SI MINCINOSII..LAS O BA CA MERGE ASA.. RUMUN FRAIER.. DECAT SA SUSTII ASA CEVA..MAI BINE TE AI UITA IN OGLINDA.. D AIA MERGE ASA BINE TARA AIA..***..TE CREZI DIFERIT DE AIA CEL SUSTIN PE CIOBARDANTE? ITI SPUNE MOI..ESTI PUTIN MAI AMBALAT..ATAT..

nu e ca zic eu, te dai tu singur de gol la fiecare comentariu. scrii numai cu caps, jignesti, injuri, generalizezi aiurea. s-ar putea nici 20 de ani de trait in civilizatie sa nu te civilizeze total. pana la urma conteaza si calitatea umana. vorba aia...nu poti sa faci din *** bici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close