FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - TG. MUREŞ 4-1

Andone: "Dacă jucăm aşa în continuare putem spera la un loc de Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 22:42

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, s-a declarat mulţumit de rezultatul final al meciului de pe teren propriu cu FCM Tîrgu Mureş (4-1) şi şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din această seară.

"Tg Mureş a venit relaxată şi am avut noroc din acest punct de vedere. Am avut atitudine şi viteză de joc. Sînt mulţumit de ceea ce au realizat băieţii. Avem un program greu în acest retur, iar următorul obiectiv e să ne recuperăm punctele cu U Cluj. Noi am jucat cu oscilaţii pînă acum, dar ne revenim", a spus Ioan Andone la conferinţa de presă.

Dinamoviştii nu au uitat nici de Liga Campionilor, iar Ioan Andone a spus că echipa sa are tot dreptul să spere la o clasare pe locul doi, dacă vor continua cu evoluţiile bune.

"Dacă jucăm aşa în continuare putem spera la un loc de Liga Campionilor. Am aînscris azi pentru toate meciurile de pînă acum din retur. Cine va avea mai multă minte şi mai puţini jucători accidentaţi, acea echipă va rămîne în lupta pentru titlu. Eu nu am voie să nu visez la titlu, la fel şi jucătorii. Dacă mai avem şanse 1%, atunci trebuie să credem", a mai spus tehnicianul "cîinilor".

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare l-a felicitat şi pe Ştefan Bărboianu, care a debutat în această seară în tricoul lui Dinamo. "Bărboianu a jucat foarte bine, ţinînd cont că nu a mai evoluat de atîta timp într-un meci oficial. Abia aştept să ajungă şi Găman în formă, e un jucător foarte bun", a declarat Andone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
voineah
voineah  •  21 Martie 2011, 20:38

Meciu cu Tg.Mures chiar a fost un blat ordinar , mi-ar fi si rusine...Stetca ala mai putin si-o baga singur.

thelastsamuray
thelastsamuray  •  21 Martie 2011, 12:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sry...comentariu era pt forumer....am cresit comentariu :))

butch_cassidy
butch_cassidy  •  21 Martie 2011, 00:30
Postat de ortega pe 21 Martie 2011, 00:16

Ca de obicei ... dupa o amarata de victorie cu neica-nimeni , vor Liga Campionilor , iar dupa etapa vii toare-i inmormantare ... Tipic la sectoristi ...

De bine de rau sectoristii te trimiteau la muna nu la capsuni !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează