FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone deconspiră planurile de transfer ale Stelei: "Am auzit că îl vor. Ar fi un transfer foarte bun"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 09:14

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcute în Liga 1 și a desconspirat intențiile marii rivale Steaua.

" Steaua a vândut pe preț mare și bun pentru România, poate cumpăra alții. Am auzit că vor să-l achiziționeze pe Szukala, ar fi un transfer foarte bun. Când transferi jucători liberi, trebuie să ai noroc. Cine mai aduce pe două milioane de euro?! Calitatea campionatului poate crește doar prin jucătorii români, să-i punem la treabă!", a spus Andone la conferința de presă.

1.300.000 €este cota lui Szukala potrivit transfermarkt.de

În vărstă de 32 de ani, fundașul polonez este legitimat la Osmanlispor, formație pentru care în sezonul trecut a jucat 10 meciuri. Polonezul a evoluat la Steaua între 2012 și 2015, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
guyencea
guyencea  •  23 Iulie 2016, 14:45

*** ramane favorita la titlu!!!??? Bwuahahahahaaa! Au votat *** cu doua maini pe tastatura ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138312373238642
Florin Cutitoi  •  23 Iulie 2016, 12:23

Daca vrea Europa ii trebuie Szukala , Sanmartean si un varf de valoare certa. N-ai sa vezi !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  23 Iulie 2016, 12:05

NEA ALONE ..POKEMOANE..CAT CREDETI CA VA MAI MERGE ABUREALA ASTA? BAI CAINILOR..ASTIA ISI BAT JOC ..NE IAU LA MISTEAUX.. PI EI :)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează