FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andone îl contrează pe Becali: "Ne-ai făcut o ofertă cu o sumă de talcioc!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 19:13

Ioan Andone a comentat declaraţiile făcute de Gigi Becali, după ce patronul Stelei a spus că Dinamo a vrut să-i dea pe Gnohere şi Rotariu în schimbul lui Toşca plus alte două milioane de euro.

"Cu Toşca a fost discuţia în vară, şi cu Rotariu şi cu Gnohere. Nu ştiu cum a apărut şi Toşca acum, probabil e supărat Toşca. Asta trebuie să-i mobilizeze foarte mult pe Roti şi Bizon, să-şi dorească să joace, să dea gol. Ăsta e Gigi, ai discutat acum doi ani ceva şi ţi-o spune înaintea meciului.

Cred că suma nu e deloc colosală, e de talcioc, de reducere. Rotariu e în echipa naţională. Acum să comparăm cu alţi jucători transferaţi de  Steaua. Rotariu are un viitor foarte frumos. Bizonul a fost golgeterul nostru, că acum are o perioada mai proastă, e altceva. S-a accidentat, dar are calitate.

Preţul ar trebui să fie mult mai mare. Acum nu ştiu la cât îl evalueaza ei pe Toşca, poate o fi Toşca 2 milioane. Eu n-aş fi niciodată de acord cu acest schimb", a spus Andone la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Gaz Metan. 

Dinamo va juca joi, la Mediaș, meciul din "optimile" Cupei României cu Gaz Metan, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe Digi, Dolce, Look şi liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
940266122670717
Dragos Dumitrescu  •  14 Decembrie 2016, 08:37

Pentru o echipa de Obor, normal ca se fac oferte de talcioc.

232710900452959
Leopard Trek  •  14 Decembrie 2016, 08:08

S-o spunem pe aia dreapta: Rotariu merita 4-500.00 euro ptr un transfer in Turcia, iar Bizonul maxim 100.000 euro. Cum naiba sa dai 2 milioane si un jucator la schimb ? :)))) Rotariu este de nationala ? pai, el nici la *** nu prea iese in evidenta, exceptie marile ratari colosale ! :D *** vrea sa ia de-o ciorba ( mai mare ) pe Gnohere si singurul club cu bani este Steaua, doar ca Jiji nu este nici prost, nici nebun, le da atat cat face valoarea jucatorului. Rotariu ar fi bun, ii va creste valoarea si va fi vandut lejer la peste 1,5 milioane in maxim 1 an jucat la Steaua, dar ca titular.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioan.h
ioan.h  •  14 Decembrie 2016, 06:03

Depinde ... daca-ti pastrezi si un 20% ...e ok ! Steaua vinde bine ... In fond important e sa evolueze(creasca) jucatorul ca de nu si oferta asta e mare .... E de talcioc dar invers...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close