FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone îl desființează pe Mutu după despărțirea de Dinamo + Pe cine a propus antrenor în "Groapă": "Are capacitatea de a antrena echipa"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 21:07

Ioan Andone s-a despărțit astăzi de Dinamo și a lansat o serie de atacuri la adresa lui Adrian Mutu, directorul general al "câinilor".

"Am ajuns la un acord de reziliere. Mai bine s-a schimbat o singură persoană decât jucătorii. Am trecut prin prea multe în viață ca să scuip în urmă. Ne-am dat palma și am plecat fără vreo sumă de reziliere. Vreau să le urez baftă. Au lot numeros, dar încă mai trebuie să muncească. Am luat această decizie împreună cu domnul Negoiță, numai noi doi. E un sentiment ciudat pentru că am luat 3 goluri în două meciuri din lovituri libere. Asta ține și de soartă până la urmă. Eu ziceam că potențialul maxim al echipei va fi atins în play-off. Eu le-am crescut cota foarte mult jucătorilor.

Mutu trebuie să fie mult mai clar în ce spune. El tot ce declară o face la general și nimeni nu înțelege. Și el e vinovat de ceea ce mi s-a întâmplat mie. Eu mi-am dat acceptul când a venit el. Amândoi am fost în aceeași barcă. Eu pe data de 23 decembrie am anunțat că vreau jucători și ați văzut când au venit jucătorii. Dacă fiecare își făcea treaba cum trebuia alta era situația", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

Ioan Andone a profitat de faptul că Florin Răducioiu era în studioul Dolce Sport și l-a propus pe acesta să-i ia locul pe banca lui Dinamo.

"Florin Răducioiu are capacitatea de a antrena la Dinamo. Dar nu e simplu la Dinamo. Chiar m-am bucurat pentru el că s-a întors în fotbalul românesc. Sunt sigur că va fi antrenor la Liga 1 pentru că merită acest lucru", a adăugat Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (133)
mvradulescu
mvradulescu  •  15 Februarie 2017, 08:56
Postat de sange_alb.rosu pe 14 Februarie 2017, 21:33

E nedrept ce i se intampla lui Andone. Nu se poate sa vinzi cei mai buni jucatori si sa nu aduci mai nimic in schimb, apoi sa ii reprosezi rezultatele slabe.

Sunt total de acord cu opinia dumneavoastră: dl. Andone e pe post de acarul Păun ...Probabil i-o fi șoptit Mutu d-lui Negoiță că Barboianu joacă la adversari, situație în care „nu a mai putut vinde meciul” și atunci a fost nevoit să-i cășuneze pe antrenor ! Având în vedere și ce se presupune că se verifică pe la club în ultima vreme, parcă nu mi-ar surâde să fiu dinamovist în momentul ăsta ...

calinescu_
calinescu_  •  15 Februarie 2017, 08:48

O INTREBARE PENTRU ANDONE: CATI BANI A LUAT FIU-SAU LA TRANSFERUL LUI VALI LAZAR ????????? INDIVIDUL ASTA CARE PRIN INCOMPETENTA E GATA SA INGROAPE DINAMO NU ARE DEMNITATE ....!!!! EL SUSTINEA CA ARE LOT MAI BUN .....!!!!!

vicol_vali
vicol_vali  •  15 Februarie 2017, 08:46

A patra putere în stat. Fiţi a patra, că puterea poporului vă ia faţa. Nu taraim bunicii la guvern, dacã asta vreţi. Nu, venim noi care mai putem după ce muncim, după voi.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează