FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone l-a comparat pe Nemec cu Gnohere: "Făcea ca toți dracii pe teren" » Explică de ce "era normal ca Dinamo să se ducă în jos"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 13:45

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a vorbit astăzi despre situația echipei roș-albe și crede că Mutu și Contra sunt vinovații, pentru că au luat decizii greșite.

"Nu văd lucruri bune la Dinamo. Lotul nu e în regulă. E mai slab decât ce aveam eu. În vară au plecat trei mijlocași, Nistor, Busuladzici și Palici. Și nu s-au luat 2-3 milioane de euro ca să zici că aduci ceva din țară. Îl cumpărai pe Nedelcu și pe alții.

Dar aceste plecări se simt. Era normal să se ducă în jos. Dinamo a fost la câteva secunde de titlul de campioană, dar în vară nu s-au luat deciziile corecte. Nu a fost analizat lotul bine", a spus Andone la TV Telekom Sport.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit și despre Harlem Gnohere, atacantul lui FCSB, și Adam Nemec, atacantul de 32 de ani al lui Dinamo, dorit de FCSB.

"Când eram eu, Gnohere era vândut din etapa a 6-a. L-am mai ținut eu pe lângă echipă.

Nemec făcea ca toți dracii pe teren. Se implica foarte mult. Îi certa pe Rotariu și pe Lazăr că nu făceau faza de apărare, nu-i vedea murdari pe tricouri. E decizia lui dacă alege FCSB. Pentru mine, Nemec e mai bun decât Gnohere. Adam e fotbalist de echipă", a adăugat Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  08 Noiembrie 2017, 17:48

fecesebeu -istii tot vorbesc de fotbal ,le dam in fiecare an un jucator si-i sibatem ca la fasole 2-1 3-1 3-1 4-1 si casa nu ne pictisim ii mai lasam si pe ei fecesebeu sa ne bata ,ei saracii braveaza ,dar cu toatasaracia de la ringrand i dovedim .Doamne da saajunga laca simbolul rom al stelei in A ,mi=e dor de derby

onduku
onduku  •  08 Noiembrie 2017, 16:32

Ce viseaza Andone la Nedelcu, penibil! :) Are el 2 bulioane de Nedelcu? Voia sa-i dea pe 3 milioane pe nimeni aia... Slovenul si Puljic si Harlem si cu Nemec, si au mai fost si altii pe care se dadeau bani seriosi! Dar nu pe nimeni aia 3.

mariuss72
mariuss72  •  08 Noiembrie 2017, 15:47
Postat de baddog2 pe 08 Noiembrie 2017, 15:36

Dacă și cu barca,FCSb a fost într-adevăr la câteva secunde de titlu.Daca Amorin nu făcea penalty in min 96 FCSb ar fi fost campioana.

E si asta o varianta, eu voiam doar sa spun ca au fost sanse. Urmareste firul conversatiei ca sa-ti dai seama.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează