FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, SÂMBĂTĂ, 20:30,DIGI,DOLCE,LOOK,GSP.RO

Andone le-a fixat un obiectiv clar jucătorilor săi + De ce schimbă echipa la fiecare meci: "Mi-e greu să-i țin pe teren!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 13:38

Ioan Andone a vorbit despre meciul pe care Dinamo îl va juca împotriva Concordiei Chiajna. Antrenorul "câinilor" le-a fixat un obiectiv clar elevilor săi pentru următoarele două meciuri: 6 puncte.

"Am fost la meciul celor de la Chiajna cu FC Botoșani și am remarcat că au jucători cu mare, mare experiență. A fost un joc extrem de echilibrat. În ultimele 15-20 de minute cei de la Botoșani au fost inteligenți, au înscris, au contraatacat și-au marcat golul doi.

Constantinescu, dacă era puțin mai deștept, putea să înscrie în prima repriză și alta era soarta meciului. A avut o execuție extraordinară cu Craiova, trebuie să fim atenți la el, dar și la Pena, pentru că sunt cei mai buni de la Chiajna.

Uitați-vă că Pena e mereu în careu, în preajma mingii, își creează ocazii și e periculos. Nu uitați că la Chiajna mai sunt Raul Costin și Neluț Roșu, alți jucători buni", a spus Andone.

Antrenorul dinamovist a vorbit și despre remiza cu Viitorul, 1-1, scoasă pe final de formația lui Hagi:

"Mai avem două meciuri până se întrerupe campionatul, dacă facem șase puncte în cele două partide pe care le avem e foarte bine pentru noi. Puteam să ne gândim și la nouă puncte, dar dacă nu suntem atenți la un corner...

Ce să facem asta e! La Constanța, Viitorul a meritat mai mult! Din păcate noi am primit un nou gol din fază fixă. Au marcat cu noroc. Sper că vom câștiga cele două meciuri pe care le mai avem".

"Noi suntem într-o schimbare destul de mare de jucători. Cu Viitorul și cu Târgu Mureș au apărut jucători noi. Chiar și acum voi schimba. Am jucători care-mi aleargă peste 11 kilometri pe meci, mi-e greu să-i țin pe teren în toate partidele, mai ales că vreau să am și realizări din partea lor. Nu pot să-i folosesc meci de meci"
Ioan Andone

Dinamo - Concordia Chiajna este sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Septembrie 2016, 17:04

Care e măi Ando ala care aleargă 11 km , chiar vreau sa stiu , dar ma tem ca mai mult de 7-8 nu aleargă nimeni intr-un meci !

1745flo
1745flo  •  23 Septembrie 2016, 16:13

6 puncte obligatoriu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close