FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone reacționează după schimbările făcute de Contra la Dinamo: "Așa trebuia să fie" » Ce spune despre lupta la titlu: "Nu vreau medalie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 09:07

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a analizat tactica echipei și schimbările petrecute în primul "11" după venirea lui Cosmin Contra.

"Eu am jucat foarte puțin cu May și Palici în zona centrală. Eu am fost adeptul unui 4-3-3. Lucrurile s-au legat cu Palici și cu May, acolo. Eu jucam cu Nistor în zona centrală și cu Busuladzici. Nistor se poate adapta. Mie May nu îmi dădea încredere în zona centrală. 

Au apărut Rivaldinho, care nu era în planul meu, pentru că abia venise atunci, și Dielna, care dă altă încredere față de Marici. În plus, jocul lui Filip este destul de bun. S-au schimbat jocul și viziunea. Așa trebuia să fie.

Hanca a ramăs la fel de bun și a confirmat forma pe care a avut-o și la începutul campionatului. Cosmin a făcut schimbările foarte bine, s-a și văzut", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Acesta a vorbit și despre lupta la titlu și despre șansele lui Dinamo.

"E greu să câștige titlul. Viitorul are prima șansă. Câștigă două jocuri și e campioană. Dinamo are meci cu CFR și mereu a avut meciuri grele cu CFR-ul. Dacă Dinamo va câștiga campionatul, nu aștept nicio medalie", a adăugat antrenorul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  03 Mai 2017, 11:28

Ando ai fost în unele momente depășit de situație însă e și munca ta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează