FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone s-a săturat de problemele din sportul românesc și trage un semnal de alarmă: "O să ne îmbolnăvim cu toții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 20:17

Ioan Andone a vorbit despre problemele cu care se confruntă sportul românesc și a tras un semnal de alarmă, referindu-se și la dispariția Rapidului.

"De atât timp toată lumea spune că ne ducem în jos. Dacă nu se vor lua măsuri, nu ştiu ce se va întâmpla. Degeaba se încearcă şi se fac centre de excelenţă şi dintr-astea, dacă dispar cluburile de tradiţie, care aduc emulaţie în fotbal şi au suporteri. Copiii cu drag se duc la aceste cluburi, acum ei vor sta la calculator şi se vor duce la spital.

Trebuie făcută o dezbatere naţională, ce facem cu sportul, nu numai cu fotbalul. Sportul, din păcate, nu e o prioritate, e pe ultimul loc, până la urmă o să ajungem să fim toţi bolnavi şi să luăm medicamente, în loc să investim în sport. Nimănui nu îi pasă de ce se întâmplă în sport, unde acum este o tragedie", a declarat Andone.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
896192067117678
Nello Milano  •  30 Iulie 2016, 23:51

BAI OVIDIU NUME DE ALTFEL SINONIM CU PROSTIA DOAR MARELE RE TAR DAT HAGI E PATRONUL VIITORULUI OVIDIU FALCOSUL ARE DREPTATE DAR UN FCsbist CA TINE NU ARE DE UNDE STI CA POLITICA EXTERNA A UNUI STAT O FACE...SPORTUL SI NU PUSCARIASII VOSTRI DE LA ***.ACUM AM INTELES DE CE VI SE SPUNE " *** "

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iulie 2016, 21:09

Falci de ce crezi tu ca este tragedie in sport ?...ca i au prins pe aia dopati ?...nu vezi ca nu se umple niciun stadion ?...lumea n are locuri de munca ...nu i interesata de prostiile tale ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează