FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone scoate din echipă un jucător: "Săptămâna viitoare legitimăm altul în locul lui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 23:06

Andone e foarte supărat pe oamenii din defensiva sa, după 2-2 cu Astra pe teren propriu. Tehnicianul "câinilor" dă vina pe lipsa de experiență a echipei sale și anunță că Mihai Popescu nu va mai juca. 

"Nu mai trebuie să vorbim de arbitru, de astea. Astea sunt scuze. E frustrant. Dar nu trebuia să îi lăsăm să ajungă acolo. Uite, și Cristi Balaj a greșit, care e un arbitru foarte bun.

Dacă nu îndreptăm greșelile, nu ajungem acolo unde ne dorim. Nu avem voie să facem asemenea greșeli când jucăm 10 contra 11.

Nu avem experiență pe fază de apărare. Cei care au greșit sunt jucători de la Liga a 2-a (n.r. Mihai Popescu). O să vină altcineva în locul lui Popescu, îl legitimăm săptămâna viitoare. Dacă trec punctele așa pe lângă noi, ce să mai facem?

Nu am avut multe momente proaste, am controlat jocul, am avut o posesie bună, deși am întâlnit campioana României", a zis Andone la TV Digi Sport. 

...despre jucătorii Astrei: "Săpunaru a fost în capul listei de achiziții. M-a vrut naș și pentru că n-am putut să merg probabil a renunțat. Glumesc desigur. Și pe Alibec l-aș vrea. Aș vrea și eu un jucător precum Alibec"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
jackies
jackies  •  30 Octombrie 2016, 03:40

Andone e prea un cavalaer pentru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drakken
drakken  •  30 Octombrie 2016, 03:31
Postat de Costel Pisleaga pe 30 Octombrie 2016, 03:11

popescu , cu meciuri in piciore poate prinde nationala ba andone , p cand simpatiile tale(maric , janeczek) sant cu fffff mult sub valoarea lui popescu !!!!!

Taci ba ca puti de prost. Popescu al tau era sa ne-o faca, noroc ca nu-l mai tin picioarele pe texeira si a dat un sut slab. Ai uitat devierea magnificului Popescu la texeira. Daca era un jucator calumea acolo, facea 3-2 si papa si punctu asta pricajit.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Octombrie 2016, 03:11

popescu , cu meciuri in piciore poate prinde nationala ba andone , p cand simpatiile tale(maric , janeczek) sant cu fffff mult sub valoarea lui popescu !!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează