FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone și-a stabilit planurile la Dinamo » Ce vrea antrenorul: "Am nevoie de jucători cu care să câștig titlul"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 15:03

Ioan Andone a fost să urmărească finala UEFA Champions League, Real Madrid - Atletico Madrid, iar la final a vorbit despre planurile pe care le are la Dinamo.

Tehnicianul de 56 de ani a spus ce are deja o săptămână de când face strategia echipei pentru sezonul viitor și a anunțat ce fel de jucători vrea.

" Dinamo are jucători cu experiență, dar are și jucători tineri. Totul depinde de cum îi integrezi în echipă și în formula de joc. Avem nevoie de jucători care să aducă valoare și un plus. Căutăm să aducem jucători de valoare. Am nevoie de fotbaliști cu care să câștig titlul.

Este bine că o mare parte din jucătorii din sezonul trecut au rămas și trebuie ca cei pe care îi transferăm să aducă un plus", a spus Andone la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
137641646645256
George Mugurel Sima  •  31 Mai 2016, 17:14

Si lui Rednic iau adus in fiecare etapa cite un jucator si cind sa i omogenizeze a plecat

jony1973
jony1973  •  31 Mai 2016, 07:12

Trebuie sa aduceti jucatorii mai repede, pentru ca altfel se va face gresala din anii anteriori cand veneau jucatori dupa ce incepuse campionatul si nu mai aveau timp sa se integreze in echipa.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Mai 2016, 17:33

Iata ca nu numai Iordanescu e certat cu limba romana, ci si ziaristii GSP... ”jucatori cu care sa castig titlu”? ”Titlu”? Foame mare, s-a mancat ”l”-ul final. :-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează