FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone surprinde: "Dacă s-ar întâmpla asta, aș lua campionatul" + A picat amicalul cu Zenit

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 15:52

Ioan Andone s-a declarat un fan al manierei de arbitraj a lui Cristi Balaj, iar prestația "centralului" la Steaua - CFR 1-2 a fost doar o confirmare pentru antrenorul dinamovist.

Tehnicianul lui Dinamo e convins că echipa sa ar câștiga titlul dacă la centru ar fi doar arbitrul de 45 de ani din Baia Mare.

Arbitrajul de la meciul Steaua – CFR Cluj a fost foarte bun. Daţi-mi-l mie pe Balaj arbitru la toate meciurile până la final şi, chiar dacă voi mai pierde, voi ieşi campion. Eu câştig campionatul dacă îl am la fiecare etapă.

Am jucat fotbal, sunt în fotbal de atâta timp, nu poate să mă înşele unul precum Cătălin Popa (n.r. arbitrul de la Viitorul - Dinamo 1-1). Sunt prea multe de comentat despre arbitraj”, a declarat Ioan Andone.

În altă ordine de idei, s-a anulat amicalul cu Zenit și se încearcă programarea unui nou test cu Dunav Ruse. “Cu Zenit nu mai jucăm, pentru că nea Mircea are mulţi fotbaliști la loturi, iar echipa a doua joacă în liga a II-a a Rusiei, tinerii joacă acolo. Aşa că vom încerca să jucăm din nou cu Dunav Ruse. Acum numai să vrea antrenorul, depinde ce program au şi ei. Vrem să mergem până la Ruse”, a mai spus Andone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Septembrie 2016, 20:20

Pai normal "nea Ando" ...cand ardeleanul fanatic anuleaza cel putin 2 penalty clare ca lumina zilei, e si normal sa il vrei la fiecare meci.....Din nou au inceput "prieteniile" blatiste in liga1, *** reinceput cu influenta aia sinistra de acum cativa ani, probabil ca stiu ei ca se apropie alegerile si raman la putere golanii....Inca 4 ani de guvernare portacalie, sa vezi atunci circ.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  23 Septembrie 2016, 19:17

stiu ba ***, doar e arbitrul vostru, nemernicul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  23 Septembrie 2016, 18:21

Andone asta nu o sa fie nici pe 3 la sfarsitul campionatului,bineinteles din cauza arbitrilor.Marea echipa Dinamo nu merge in Europa din cauza arbitrilor si cand a ajuns a fost furata din primul tur.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează