FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andone, uimit de plecarea lui Răzvan Marin: "Mă așteptam la altceva! Îi va fi greu acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 14:08

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferul lui Răzvan Marin, de la Viitorul la Standard Liege, anunțat în exclusivitate de GSP.RO.

Andone a declarat că se aștepta ca mijlocașul de 20 de ani să meargă în Italia și a spus că lui Marin îi va fi greu să se impună în Belgia.

"Mă așteptam să plece în Italia. E unul dintre cei mai buni tineri  mijlocași din România. E un transfer bun și pentru Hagi și Viitorul. Marin trebuie să demonstreze acolo că nu întâmplător a ajuns la națională.

Va fi greu să se impună pentru că fotbalul belgian se joacă mai în forță și mai în viteză decât cel cu România. Pentru vârsta lui e o ofertă foarte mare. Standard nu e ca Anderlecht. Nu e pe primele locuri. Este o echipă care e la jumătatea clasamentului", a spus Andone pentru TV Dolce Sport.

Dinamo și Viitorul se vor duela în prima etapă din 2017, programată pe 4 februarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
onduku
onduku  •  19 Ianuarie 2017, 15:05
Postat de Vladi Vladimir pe 18 Ianuarie 2017, 18:02

stai sa vedem daca se face transferul...voi presa l-ati transferat pe Razvan Marin si la Real Madrid

Baiatul asta este cel mai bun produs romanesc de mult timp. Imi asum ceea ce zic! Razvan Marin pana la 23 de ani pleaca la o echipa mare pe vreo 10 milioane.

brandremist
brandremist  •  18 Ianuarie 2017, 18:20
Postat de mannecken pe 18 Ianuarie 2017, 16:53

Cei care râdeti de Andone din cauza acestor cuvinte specifice Ardealului,sunteti doar niste bucuresteni agramati. Si mai sunteti si suporteri Dinamo....

Acu' și perfectul simplu e un timp al limbii române, dar asta nu înseamnă că trebuie folosit. Sună urât când e utilizat și-l face pe vorbitor să pară needucat. Așa și cu regionalismul ăsta a lui Andone. "Prea ca la țară! "

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  18 Ianuarie 2017, 18:02

stai sa vedem daca se face transferul...voi presa l-ati transferat pe Razvan Marin si la Real Madrid

Vezi toate comentariile (15)
Comentează