FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Ivan își riscă șansele de transfer: ce să nu spui cînd știi că te vrea Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 13:46

Andrei Ivan e foarte aproape de un transfer la echipa secundă a Barcelonei, însă atacantul lui CSU Craiova și-a creat primele probleme fără să vrea.

Atacantul în vîrstă de 19 ani a vorbit despre noul Balon de Aur cîștigat de Lionel Messi și a făcut o declarație care cu siguranță nu e pe placul catalanilor.

"Am văzut că Messi a cîștigat Balonul de Aur. Nu știu ce să zic. Cristiano Ronaldo e jucătorul meu preferat", a spus Andrei Ivan la plecarea în cantonamentul din Antalya.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
hmmmm
hmmmm  •  12 Ianuarie 2016, 18:52

Eu zic sa spuna aia mersi ca nu a spus tot! De fapt il uraste pe Messi care este un egoist si nu joaca mare lucru, noroc cu echipa! El a vorbit cu Cristiano care considera ca ar fi o onoare sa joace alaturi de Ivan, sa poate sa ii paseze ca sa apara si el ca un om de echipa... Contractul cu Real am inteles ca il are pe masa si Cristiano a renuntat la 26% din contract ca sa-l poata convinge pe Ivan! Sa fim seriosi, eu cred ca asta vrea la Steaua...

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2016, 18:07

Modest intelectul acestui pusti. Acum cateva zile spunea ca e foarte placut sa fii ofertat de Barcelona dupa doar un articol aparut in ziar. Confunda speculatiile despre un transfer (cel mult interesul unei echipe) cu ofertele concrete! Acum si gafa asta... L-a cam luat capul!

mixmax
mixmax  •  12 Ianuarie 2016, 17:48

Pt Ivan un transfer la barcelona b nu-i deloc un pas inainte atata vreme cat nu se scrie in contract ca dupa 6 luni sau un an se va antrena si va juca la prima echipa...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează