FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Marc, schimbare de poziție în "războiul" cu Marica: "Am vorbit cu el" » Reacția stelistului

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 15:33

Conflictul dintre Andrei Marc și Ciprian Marica a continuat și după partida de azi dintre Dinamo și Steaua, scor 1-1.

Fundașul dinamovist a șocat pe toată lumea cu răspunsul său la întrebarea "Îți pare rău de ce i s-a întâmplat lui Marica? (n.r. Marica s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit cu Muniru)".

Jucătorul lui Dinamo a răspuns tranșant, fără să stea pe gânduri: "Nu, nu îmi pare", apoi a arătat cu mâna spre cer.

Scandalul dintre cei doi a pornit odată cu venirea lui Marica în România, la Steaua. Marc a declarat atunci: "Dacă era jucător bun,  nu venea în România. Pot să spun că e un pas înapoi și că e aproape de finalul carierei".

Cei doi s-au împăcat azi, când Marc l-a sunat pe Marica pentru a lămuri tot:  "S-a interpretat puțin greșit. Nu că m-aș bucura de răul lui, ci doar că nu se baza Steaua pe serviciile lui în continuare și asta va fi în folosul nostru. Am vorbit cu Ciprian și am lămurit problema", a spus Andrei Marc pentru Dolce Sport. 

"Nu-i port pică lui Marc. Daca el aşa a crezut… Oricum, şi-a cerut scuze şi sper că au fost sincere. Sper că au venit din iniţiativa lui. E încă un copil, sper să înveţe din greșeli"Marica, potrivit sptfm.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  09 Martie 2016, 08:17

Care toata lumea ma? Cum ai verificat?

hvlada
hvlada  •  08 Martie 2016, 20:01

Steaua a adus umbre umblatoare, nici nu ii vezi bine ca se si rup ..... In curand o sa se numeasca fc kesper.

mihai231
mihai231  •  08 Martie 2016, 19:56
Postat de geo10 pe 08 Martie 2016, 18:53

vreau sa intreb si eu daca st filip este suspendat pentru meciul cu chiajna din cupa ligii?eu stiu ca in cupa ligii nu se tine cont de supsendarile din campionat sau cupa romaniei.... ma lamureste cineva?

eu sper sa-l suspende pana la final campionatului din cauza lui am luat gol cu fcsp..el a scosa din ofsaid pe humorun......dar nu cred ca se aplica si in liga....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează