FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Andrei Prepeliţă îl contrazice pe Valeriu Argăseală » Neagă orice discuţie avută cu Steaua despre prelungirea contractului

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 09:51

Andrei Prepeliţă, 29 de ani, a vorbit după partida din semifinalele Cupei României despre prelungirea contractului în Ghencea.
"Nu m-am înţeles. Nu ştiu de unde acea declaraţie a domnului Argăseală. Eu nu am mai discutat cu conducerea din decembrie. Din iarnă nu am mai vorbit cu nimeni din club. Îmi doresc doar să joc bine la Steaua, care are totuşi prima opţiune, iar cînd voi fi folosit să-mi fac treaba în teren", a spus Prepeliţă.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, declarase ieri că a vorbit cu mijlocaşul şi că sînt şanse mari ca acesta să continue la formaţia roş-albastră.

"Eu cred că Andrei Prepeliţă va semna prelungirea contractului. Sîntem în discuţii avansate cu el şi cred că putem rezolva contractul", a fost declaraţia dată de Argăseală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
weedoo
weedoo  •  06 Martie 2015, 17:46

Argaseala a fost, este, si va fi pana la moarte un mincinos incurabil, un excros si un badaran de la tara, un taranoi la costum, la fel ca si Becali.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2015, 15:45

Argat-eala, minte cum respira ! Si nu e singurul din club ! Acolo, a minti, e o arta, o ”stare de spirit” culeasa de la inaintasii ce poarta zeghea cu mandrie !

reddog
reddog  •  06 Martie 2015, 15:06

nu mai mintiti mai mioarele

Vezi toate comentariile (16)
Comentează