FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Vlad a comentat pentru prima dată clauza-record pe care i-a fixat-o Gigi Becali: "E mare" » Clubul la care și-ar dori să ajungă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 19:03

Portarul Andrei Vlad (18 ani) a jucat un singur oficial meci la FCSB (cu Viitorul, 1-0), unde s-a transferat de la CS U Craiova în această vară. Gigi Becali i-a fixat acestuia o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro. 

Puștiul și-ar dori să joace la Bayern Munchen și să-i calce pe urme lui Manuel Neuer, unul dintre cei mai buni portari ai lumii. 

Am clauză de 30 de milioane de euro la Steaua, dar eu cred că este o sumă foarte mare. N-am demonstrat încă nimic, dar mă pregătesc cât mai bine și-mi aștept șansa. Sper să pot să ajung la acest preț.

Dacă ar fi să plec de la Steaua la o altă echipă favorită, atunci aceea ar fi Bayern Munchen. Mi-aș dori foarte mult să ajung acolo”, a spus Vlad, pentru Pro TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  04 Octombrie 2017, 21:53

30 de meleoane pe asta? sa zica Craiova mersi ca a primit niste banuti pe el, cam asta a fost varful carierei:) a fugit din Craiova ca de dracul, ce o fi patit, saracul? si a ajuns la steluta, unde nu joaca nici matza...

risc_mix
risc_mix  •  04 Octombrie 2017, 20:13
Postat de luciann pe 04 Octombrie 2017, 19:58

”Am clauză de 30 de milioane de euro la Steaua, dar eu cred că nu este o sumă foarte mare"...

Au rectificat. Inițial,in titlu scria clar: NU E MARE.

luciann
luciann  •  04 Octombrie 2017, 19:58
Postat de risc_mix pe 04 Octombrie 2017, 19:52

Mda! Și eu ce trebuie să înțeleg? În titlu scrie că A.Vlad a comentat că ,, nu e mare”(despre clauză)! În text însă scrie exact invers ( despre aceeași clauză). Cică e o „sumă foarte mare”. Puneți fraților mâna pe carte și învățați să faceți jurnalism adevărat nu cizmărie!

”Am clauză de 30 de milioane de euro la Steaua, dar eu cred că nu este o sumă foarte mare"...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează