FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Andrei Vochin a izbucnit în plâns când a fost ales Răzvan Burleanu: "Da, s-au corelat două evenimente" + explicația pentru voturi: "Eu aș tripla votul la copii"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 19:36

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a fost invitat în studioul TV Telekom Sport, acolo unde a analizat ultimele evenimente de la forul din care face parte.

Realizatorul Dan Udrea a dezvăluit că Vochin a fost văzut plângând pe holurile FRF, imediat după anunțarea rezultatului fericit pentru Răzvan Burleanu.

"Da, așa a fost. S-au corelat două evenimente. S-a anunțat rezultatul alegerilor FRF și am avut o întâmplare cu un profesor, care m-a sunat în acel moment și cu care am colaborat excelent timp de 4 ani de zile, iar când ar fi trebuit sa ne ajute și el, n-a mai putut să ajungă. Înțelegeți voi de ce n-a mai putut... Atunci am avut acea scăpare".

... despre atitudinea presei: "Nu vreau să spun nimic despre presă. Au fost mulți colegi echidistanți, senzaționali. Dar nu vreau să spun mai mult. M-au durut unele declarații. Au fost unele persoane care mă știau, pentru care voi avea un respect enorm toată viața, și care m-au atacat. De exemplu, Răzvan Boanchiș mă atacă dintotdeauna, mă face numărător de cornere, de parcă ar fi ceva rău să numeri cornere. Nu aveam pretenții de la el, mă așteptam să fiu atacat. Dar alte declarații m-au durut". 

... despre votul feminin și de la futsal: "Dacă scoți voturile de la futsal și feminin, ajunge tot Burleanu președinte (detalii AICI). Dacă ar fi după mine, aș tripla voturile la copii și juniori. Fiindcă acolo e viitorul. Dacă echipele din Liga 1 aveau o putere de vot mai mare, crezi că mai apărea legea U21? Sau crezi că se mai vota finanțare pentru centrele de juniori?"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
902510663210790
Antoniu Mieroi  •  20 Aprilie 2018, 14:52

Toti cei din actuala conducere aveti doar cuvinte urate fata de M Sandu,foarte corect.Daca el a fost in despot de ce ati Tibet sistemul facut de el pentru alegeri?In Anglia nu poti impune la prima liga jucatori pe criteriul varstei si nici restrictii pt.straini.Burleanu vrea bani de la liga 1 pt. celelalte esaloane GRESIT!El trebuie sa gaseasca solutii pt.ceilalti. Are impresia ca este Robin Hood. Luam de la bogati si dam saracilor,Nu se conduce asa.Si aveti dreptate nu trebuie sa te pricepi la fotbal pentru al conduce.Trebuie sa ai spate tare si obraz gros

902510663210790
Antoniu Mieroi  •  20 Aprilie 2018, 14:41

Domnule Vochin am auzit cat de multe eforturi faceti sa ajutati fotbalul mic si sarac din esaloanele inferioare. Problema este ca nu s-a intamplat nimic benefic,totul este la pamant. Nu cumva metodele de a creste copiii este depasita?Dupa 14 ani am vazut in meci de liga a 4a.Esta durere,autoritatile judetene nu ajuta cu nimic.Am vazut in copil de 14 ani si un jucator de 70 de ani in teren.

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  20 Aprilie 2018, 13:04

Andrei , esti baiat mare, dar tot nu ai renuntat la...suzeta. Mare pacat, s-a mai pierdut inca o mare oportunitate,ca acum 4 ani. Se mai pierde iar un ciclu de 4 ani. Si iar si iar.... Exact ca in politica, exact ca si in istoria acestei tari... Mereu apar alti DINU PATURICA in aceasta tara.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close