FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angelo Massone continuă războiul cu Valerii Moraru: "Fără mine, clubul se îndreaptă spre faliment!"

Massone susține că el e îndreptățit să fie proprietarul Rapidului
Massone susține că el e îndreptățit să fie proprietarul Rapidului

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:38

Italianul e convins că giuleştenii vor retrograda dacă el nu va fi lăsat să preia clubul cît mai urgent.

Avocatul Angelo Massone a asistat din lojă la înfrîngerea giuleştenilor, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Braşov, 0-1. Peninsularul nu a schimbat nici o vorbă cu Valerii Moraru, deşi au stat relativ aproape la "oficială", iar în weekend a pus tunurile pe actualul patron.

"Moraru este un amator absolut în fotbal. Cu această conducere, Rapid se îndreaptă spre liga a doua şi, mai grav, spre faliment! Dacă nu ai competenţe, pierzi. Eu am încercat să îi dau o mînă de ajutor, pentru că am văzut că are nevoie de bani. Dacă preiau clubul, fac o înţelegere cu suporterii, fac investiţii, aduc jucători noi şi pot salva Rapidul de la retrogradare. Altfel, viitorul e mai mult decît sumbru", a atacat Massone.

Imediat după meci, italianul îl acuzase pe Moraru că a preluat Rapidul în mod ilegal şi a cerut poliţiei să intervină.

2 victorii a obţinut Rapid în acest sezon, în 11 meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează