FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Angelo Massone vrea s-o ducă pe Ceahlăul lîngă Steaua: ”Sezonul viitor ne batem pentru cupele europene”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 11:47

Angelo Massone, noul patron al celor de la Ceahlăul, a vorbit despre planurile sale cu echipa din Piatra Neamţ şi despre strategia pe care o va implementa în cadrul grupării.
”Nu mă tem că am putea retrograda. Sîntem motivaţi şi pregătiţi. Pentru noi este o mare responsabilitate, dar aceasta e frumuseţea fotbalului. Obiectivul în acest sezon este salvarea de la retrogradare. Anul viitor însă ne vom bate la cupele europene. Avem în vizor mai mulţi jucători italieni, însă vom miza şi pe români, care sînt foarte talentaţi”, a spus Angelo Massone pentru tuttomercatoweb.

Italianul a dezvăluit şi că Ze Maria, antrenor pe care l-ar fi adus şi la Rapid, în cazul în care ar fi preluat echipa, va fi tehnicianul nemţenilor: ”Este o legendă a fotbalului. Are o mare dorinţă şi un potenţial excelent. A făcut lucruri mari ca fotbalist, va face şi ca antrenor”.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  02 Ianuarie 2015, 12:19

ce cv are massone? tzineti minte trei cuvinte: e un excroc!

gazistu
gazistu  •  01 Ianuarie 2015, 20:47

ASA O ZIS multi

domodo
domodo  •  31 Decembrie 2014, 20:32

massone?un EXCROC MARUNT CA ALTE SUTE DE ITALIENI PRIPASITI PRIN ROMANIA CARE SPERA SA SE IMBOGATEASCA AICI!!!!o sa vedeti!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close