FOTBAL  »  Superliga  »  EDIŢIA TIPĂRITĂ

"Anghel Iordănescu a tras sfori pentru Viorel Moldovan!" :O » 3 dezvăluiri sincere făcute de Ionel Ganea în Gazeta de astăzi

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 12:34

Ionel Ganea a acordat un interviu maraton, în EXCLUSIVITATE pentru ziarul Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre cele mai importante momente din dubla sa carieră: de jucător şi antrenor!
Articolul integral poate fi citit în ediţia print de astăzi sau pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat zilnic. GSP.RO a selectat 3 momente haioase dezvăluite de fostul mare atacant al Rapidului!

... despre farsa pe care i-a făcut-o Lobonţ: "Tocmai semnasem un contract cu Diadora. A venit la mine în cameră, apoi l-a trimis pe Prunea, ambii să-mi spună că mi-a sosit un pachet la recepţie. Am halit-o un pic şi m-am dus, dar mi s-a părut mie ceva în neregulă. Era o cutie legată cu leucoplast, am scuturat-o niţel, iar Prunea stătea pe lîngă mine. "Băi, nesimţitule, numai ţie îţi dau ăştia aşa scule!". :-) Nebunii îmi puseseră un stingător într-o cutie de carton!"

... dacă ar fi acceptat să vină la tineret: "Ce să mai vorbesc, cînd nea Puiu Iordănescu a făcut toate cărţile în culise pentru Viorel Moldovan la U21! Şi cum să-l pui apoi pe Teja, care n-a jucat niciodată fotbal?! Spuneţi-mi un antrenor care să fi cîştigat un trofeu european şi să nu fi jucat niciodată, dar niciodată! Iar pe Vintilă l-au pus acum la U17 pe criteriul că are experienţă de minimum cinci ani la juniori. Păi, cînd a pregătit el cinci ani juniorii, că a făcut şcoala o dată cu mine?!"

... despre idolii săi pe teren: "Hagi, Lăcătuş şi Lupu au fost idolii mei ca jucător. Găseai la ei tot ce-şi poate dori un fotbalist: tehnică, forţă, viteză"

Află din ziar şi despre ultima experienţă trăită ca antrenor, în Giuleşti, şi cum amendează aventura politică a lui Iordănescu, despre care sugerează că trage sfori pentru numirea selecţionerilor de la loturile mici!

ÎN ZIARUL DE MÎINE, partea a doua a interviului cu Ionel Ganea, în care fostul atacant vorbeşte fără ocolişuri despre episoadele controversate ale carierei: agresiunea asupra asistentului Mudura, accidentarea gravă a scoţianului Kennedy sau conflictul cu Glenn Hoddle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  13 Ianuarie 2015, 01:31
Postat de gazistu pe 12 Ianuarie 2015, 14:41

viteza la lupu? pai de unde?

AVEA UN FORD MUSTANG,PE CARE L A FACUT PRAF PE STR POLONA!!!!

polistul68
polistul68  •  12 Ianuarie 2015, 14:46
Postat de vladutz13 pe 12 Ianuarie 2015, 13:36

"tehnică, forţă, viteză" interesant.... nu o sa vezi niciodata un fotbalist sa mentioneze si inteligenta :))

Lucescu, Lupescu, Dinu, Stefanescu, Iorgulescu, Caramarin, Dembrowski...si lista poate continua lejer.

gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2015, 14:41

viteza la lupu? pai de unde?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează