FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache a comentat decizia de retragere a lui Negoiță de la Dinamo: "S-ar putea ajunge la o licitație"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 21:54

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a vorbit despre situația în care a ajuns clubul alb roșu. Acesta îl laudă pe Ionuț Negoiță pentru ceea ce a făcut la echipă și anunță ce se poate întâmpla în cazul în care nu se va găsi un cumpărător. 

"E o decizie la care domnia sa a ajuns la mai bine de 4 ani şi jumătate de când a preluat echipa. Datoria clubului era enormă când a preluat clubul. A făcut eforturi şi a redus datoriile, apelând şi la insolvenţă. A reuşit în timp record și a salvat clubul.

Domnul Negoiţă a cheltuit cât a fost nevoie şi s-a văzut. Un om care cheltuieşte şi nu mai are satifacţie îşi face o analiză. Rezultatele echipei sunt mai mult decât modeste.

Citește și: Negoiță: "Anunț oficial plecarea mea de la Dinamo! Nu e un eșec" » Care e prețul REAL pe care-l dorește și cui îi propune să preia clubul

A trecut printr-o perioadă cu datorii foarte mari. Dar nici n-a avut potenţialul pe care îl are domnul Becali şi a fost nevoit să mai şi vândă jucători. Aşa că n-a reuşit să consolideze o echipă puternică.

Eu cred că va cumpăra cineva acest club. Se vor găsi o sumedenie de persoane care vor dori să se implice. Dar dacă nimeni nu va cumpăra clubul şi domnul Badea nu va dori să revină ca acţionar, se va organiza o licitaţie pentru acţiuni.

Şi, în această situaţie, se va face un caiet de sarcini şi vom vedea atunci la ce sumă va fi evaluat clubul. Suma la care poate fi evaluat clubul va fi de peste 14 milioane de euro", a declarat Anghelache la TV Telekom Spor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Noiembrie 2017, 14:57

Clubul a fost salvat de minister printr-un dribling de mare efect făcut fiscului.Totul s-a făcut într-un moment de somn greu.Negoiță doar a dezgropat mortul.

1629280413960765
Ioana Maria  •  14 Noiembrie 2017, 10:37
Postat de Ioana Maria pe 14 Noiembrie 2017, 10:35

poi tata *** da cu 4 dar pana da vinde tot de la jucatori pana la tayson soferu de autocar

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1629280413960765
Ioana Maria  •  14 Noiembrie 2017, 10:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

poi tata *** da cu 4 dar pana da vinde tot de la jucatori pana la tayson soferu de autocar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close