FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Anton, noul lider al lui Dinamo » Mircea Rednic l-a ales fără să consulte vestiarul » Cine trebuia să fie căpitan la Dinamo?

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 10:08

După plecarea lui Cosmin Matei, Dinamo a rămas fără căpitan, iar Mircea Rednic a trebuit să decidă cine preia banderola.

Antrenorul "cîinilor" a avut de ales dintre Paul Anton, 24 de ani, și Steliano Filip, 21 de ani, iar mijlocașul central a fost desemnat noul căpitan.

Închizătorul este un om cu greutate în lot și are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui, deşi a sosit de-abia din septembrie.  Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii.

În numirea noului căpitan, Rednic nu s-a consultat cu vestiarul și el a fost cel care l-a ales pe Anton, spre nemulțumirea lui Filip. Într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor, fundașul lui Dinamo s-a declarat dezamăgit de cum a procedat antrenorul alb-roșilor. Citește AICI interviul.

În debutul sezonului, Rednic l-a pus pe Alioșa Vojnovici căpitan, jucător care abia venise la echipă. Această decizie a stîrnit reacții dure din partea unor foști jucători importanți, precum Giani Kiriță sau Marius Niculae.

În timpul primei părți a sezonului, Rednic a decis să îi lase pe jucători să numească căpitanul, iar aceștia l-au ales pe Cosmin Matei, iar al doilea căpitan a fost desemnat Alioșa Vojonovici, care nici el nu mai este la echipă.

A procedat bine Mircea Rednic? 

Cine trebuia să fie numit căpitanul lui Dinamo?

Steliano Filip
Paul Anton

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
fcsbinadn
fcsbinadn  •  07 Februarie 2016, 19:53

nu inteleg ce e cu acest sondaj, nu intereseaza pe nimeni cine e capitan la rusinea romaniei

rizocel
rizocel  •  07 Februarie 2016, 18:45

la fcsb se stie cine 'consulta" vestiarul,in lipsa lu; meme e femeia pom

enough
enough  •  05 Februarie 2016, 18:02
Postat de enough pe 05 Februarie 2016, 18:02

***

care este

Vezi toate comentariile (15)
Comentează