FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antonio Jakolis pleacă sigur de la FCSB! 3 oferte pentru jucătorul lui Teja

Antonio Jakolis are șanse minime să mai continue la FCSB // FOTO: GSP
Antonio Jakolis are șanse minime să mai continue la FCSB // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 20:13

FCSB se va despărți mai mult ca sigur în această iarnă de croatul Antonio Jakolis. Mijlocașul de 26 de ani a jucat extrem de puțin sub comanda lui Nicolae Dică, iar șansele de a fi fost folosit mai des erau extrem de mici și după venirea lui Mihai Teja.

Potrivit Pro X, Jakolis are în prezent nu mai puțin de 3 oferte, echipe din Cipru, Israel și Polonia dorind să-l achiziționeze pe stelist. În cazul în care un transfer definitiv nu s-ar realiza, croatul poate pleca totuși sub formă de împrumut. 

Cumpărat în 2016 de la CFR Cluj contra sumei de 350.000 de euro, Jakolis a prins doar 37 de meciuri în toate competițiile, marcând un gol. Croatul a fost și o bună perioadă de timp împrumutat în Cipru, la Apollon Limassol. 

De-a lungul carierei, Jakolis a mai evoluat pentru Sibernik, Krivas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, Zadar, CFR, Apollon Limassol și FCSB.

Vezi și: FCSB // MM Stoica e plin de elan: "Vom lua campionatul, cu o singură condiție"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 06:10

Pe Luţu îl vinde mai repede decît pe Man sau Moruţan..... Tecxeira are sansele mai mari decit Coman.... Poate apare vre-o ofertă de Sf. Pasti...

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 06:06

Sunt la mare cautare jucatorii lui Becali...""s-ar putea...cu împrumut..."".... parcă era vorba de 100 de milioane....:):) Cîţi jucători a vîndut Becali in ultimii 3 ani ? Sarmale,gogoşi ce-a mai rămas de la Revelion....

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  12 Ianuarie 2019, 01:24

Plecări, plecări, plecări... dar fundașii ăia când vin la FC FCSB? Dar mijlocașii? Sau rămân popestenii doar cu "Messi" Matei (lesinat, dar liber de contract!) iarna asta? :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează