FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 0-1

Antrenorul a pus condiții șefilor pentru a mai rămâne: "E greu doar să împingem căruța" + Ironii între moldoveni

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 22:47

FC Botoșani a pierdut meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 0-1. Leo Grozavu spune că e foarte aproape să o părăsească pe FC Botoșani și pune condiții șefilor pentru a rămâne la cârma moldovenilor.

"Sunt patru ani pe care i-am petrecut la Botoșani, dar voi continua doar dacă vor fi investiții. E greu doar să împingem căruța", a declarat Leo Grozavu la TV Dolce Sport.

Antrenorul lui FC Botoșani a vorbit și despre Olimpiu Moruțan: "Moruțan, dacă e bine pregătit, poate să însemne ceva. El poate face diferența în ultimii 20 de metri, dar trebuie pus la punct fizic pentru că a stat 3 săptămâni accidentat".

"În ultima perioadă am dominat toate echipele și am luat gol. E de ajuns o nesincronizare și primim gol. Știam jocul Iașiului. Avem nevoie de jucători care să facă diferența în ultimii 20 de metri. Trebuie mai multă calitate acolo" Leo Grozavu

ironii între moldoveni

Eugen Neagoe, antrenorul lui Poli Iași, i-a ironizat pe cei de la FC Botoșani, după victoria cu 1-0 din această seară.

"Cred că ne mai trebuie două puncte pentru a câștiga acest play-out. E o performanță! Avem 13 jocuri fără înfrângere. Cei de la Botoșani au vorbit și înaintea jocului că ne vor domina, că nu știu ce.

De când sunt eu la Iași am jucat trei meciuri cu Botoșani și am marcat 6 goluri, iar ei doar două. Dacă mă gândesc mai bine la unul dintre meciuri am intrat doar cu 2-0 la pauză și apoi i-am bătut. Ei mereu zic că ne domină...

Cei de la Botoșani nu cred că și-au creat nicio ocazie în afară de trei șuturi pe lângă poart[. Parcă au avut un șut pe poartă în prima repriză. Oricum noi i-am lăsat pe cei de la Botoșani să ne domine, așa cum ne-au dominat și în ultimele 3 meciuri în care am marcat 6 goluri (n.r. râde)", a declarat Neagoe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  26 Mai 2017, 00:25

Neagoe jucati fotbal nu handbal,ce jucati voi e handbal .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează